Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

KANKAANPÄÄN MARATON 15.10.2016 UUTISIA

13.10.

ANNEMARI KIEKARA O.S. SANDELL JUOKSEE KANKAANPÄÄN PUOLIMARATONIN !!

Annemari Kiekara o.s. Sandell ilmoitti, että jälleen juoksu maistuu ja aloittaa uudelleen parin kuukauden tauon jälkeen ja aloituspaikaksi valikoitui Kankaanpää Maratonin puolimaraton. Annemari halusi kuitenkin tähdentää, että juoksua on takana vasta 3 viikkoa ja viime vuoden aikoja ei tavoitella, mutta nyt testataan mikä on päivän kunto. Kankaanpää maraton on tunnetusti todella nopea reitti ja kun sää vielä näyttäisi olevan erinomainen, niin mielenkiinnolla odotamme Annemarin juoksua!

 

13.10.

JÄLKI-ILMOITTAUMISEN MAKSUT

Parin viime päivän aikana tuli viel vielä mukavasti ilmoittautuneita. Ota varmuuden vuoksi kuitti maksusta mukaasi, mikäli olet sen maksanut 12. tai 13.10 ja sinulla on eri pankkai kuin Osuuspankki.

13.10.

JÄLKI-ILMOITTAUTUMINEN KISAKESKUKSESSA

Jälki-ilmoittautuminen netissä on päättynyt. Tämän jälkeen jälki-ilmoittautuminen kilpailukeskuksessa viimeistään tunti ennen oman matkan starttia. 

 

12.10.

Jälki-ilmoittautuminen netissä päättyy 12.10. Kaikki tämän päivän sisällä ilmoittautuneet ja maksavat saavat numeron valmiiksi ennakkoilmoittautumispisteeseen. Kaikki 13.10. eteenpäin ilmoittautuvat Kilpailukeskuksessa viimeistään tunti ennen starttia.

 

8.10.

KILPAILUNUMEROT

Tänään olemme julkaisseet kilpailunumerot sivun, joka on ns. virallinen lähtölista. Tarkista vielä, että nimesi, sarjasi ja matkasi ovat varmasti oikein. Mikäli huomautettavaa löytyy, lähetä siitä tieto osoitteeseen kankaanpaanmaraton@jippii.fi 

8.10.

KILPAILUPAIKAN OSOITE

Kankaanpää maratonin kilpailupaikan osoite on Kievarikatu 3, 38700 Kankaanpää

Kilpailupaikka ei siis ole Kankaanpään keskustassa, vaan n. 7 km Jyväskylän suuntaan, Niinisalossa. Kilpailupaikan läheisyydessä sijaitsee myös varuskunta.

8.10.

JÄLKI-ILMOITTAUTUMINEN ALKOI 8.10.

Jälki-ilmoittautuminen alkoi samalla hetkellä, kuin varsinainen ilmoittautuminen päättyi. Voit tehdä jälki-ilmoittautumisen myös etukäteen netissä. Ilmoittautumiskaavake avautuu kilpailukutsusivun kautta. Jälki-ilmoittuatumisen tekeminen etukäteen hyödyttää sekä sinua, että meitä järjestäjiä. Kun teet ilmoittautumisen etukäteen, silloin sinun ei tarvitse olla kilpailukeskuksessa tuntia ennen oman matkasi lähtöä, vaan riittää kun haet kuoresi ennen starttia ja huolehdit siitä, että olet lähtöpaikalla ennen, kuin lähtö tapahtuu.

7.10.

ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN PÄÄTTYI 7.10.

Ennakkoilmoittautuminen on päättynyt 7.10. Ennakkoon ilmoittautuneita on n. 280. Suuret kiitokset kaikille ilmoittautuneille. Tervetuloa Kankaanpään Niinisaloon.

29.9.

VUODELTA 2015 LÄÄKÄRINTODISTUKSELLA TEHDYT SIIRROT

Viime vuotena useat siirsivät osanottonsa tälle vuodelle. Muista kuintenkin varmistaa osonottosi myös tälle vuodelle sähköpostilla kankaanpaanmaraton@jippii.fi. Tämä sen vuoksi, koska vuodessa voi tapahtua paljon. Seura on uusi tai uusi sarja on ajankohtainen. Vahvistuksella pyrimme välttämään ylimääräistä hässäkkää.

 

29.9.

MAKSAMINEN

 

Maksaessasi osanottomaksua, muista käyttää pelkästään viitenumeroa, jonka saat automaattisesti ilmoittautumisen yhteydessä. Jätä viestikentää tyhjäksi.

 

21.9. TULOSPALVELU

Tapahtumassa on tänä vuonna käytössä RFD-ajanottojärjestelmä. Järjestelmän käytännön toteutuksesta vastaa Jussi Hannukainen sekä Result Fellows

 

18.9. ilmoittautuneet

 

Kankaanpää Maratonin ensimmäinen ilmoittautumisporras päättyy pian. Tulemme lisäämään ilmoittautuneet sivuillemme muutamien päivien viiveellä.  Sivuille tulemme lisäämään kaikki ilmoittautuneet huolimatta siitä, onko maksu suoritettu vai ei.  Ilmoittauteineita tulemme lisäämään lokakuun alusta päivittäin. Tätä ennen lisäämme sivuille ilmoittautuneita ns. tipottain.