Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

XII KANKAANPÄÄ MARATON 15.10. KISARAPORTTI

Kankaanpään tämänkertainen juoksutapahtuma juostiin, voisiko sanoa jo tutussa n. 5 asteen pilvipoutaisessa säässä. Tuulta ei ollut tällä kertaa nimeksikään ja aamulla ennen lähtöä oli kostea ilma ja se teki ilmasta hyvin happirikkaan ja antoi varmasti monelle lisäpotkua. Ilma mainittiin olleen erinomainen ja siihen oltiin tyytyväisiä. Kankaanpään reitti sai jälleen kiitosta niiden suusta, jotka täällä ensimmäistä kertaa olivat mukana. Reittihän on erittäin nopea ja tämä myös näkyy tulostaulussa. Uusia reittiennätyksia tuli useita ja muita hienoja suorituksia.  Siitä hieman enemmän alempana.

Tällä kertaa Kankaanpäässä oli hieman tavallista vähemmän juoksijoita, johon jo etukäteen varauduttiin. Tähän varmasti vaikutti osaltaan päällekkäiset juoksutapahtumat ja lisäksi tällä hetkellä juoksutapahtumia on niin paljon ympäri Suomea läpi vuoden, että se vaikuttaa eri tapahtumiin ja osanottajamääriin.

Tästä huolimatta Kankaanpää Maraton on tällä hetkellä Suomen 11. suurin maraton Suomessa 2016. 

Tapahtumassa oli mukana myös runsaasti ensikertalaisia niin kympillä, puolikkaalla, kuin myös maratonilla ja tämähän on tietysti hieno asia, että harrastus jatkuu. Muutamat olivat unohtaneet infota tuosta ensimmäisen maratonin juoksusta. Lupaudumme kuitenkin lähettämään kaikille kotiin palkinnon myös jälkikäteen, jos näin onnettomasti on päässyt käymään.