Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

KANKAANPÄÄN MARATON 21.10.2017 UUTISIA

 

21.10.

LÄHTÖLISTA

Sivuillamme näkyvä ilmoittautuneet lista ei ole aivan ajan tasalla. Pyydetyt korjaukset ja muutokset eivät välttämättä näy listalla, mutta muutokset ovat kuitenkin virallisessa järjestelmässä. Voit kilpailupaikalla vielä tarkistaa tietosi virallisesta listasta, jonka löydät tulokset seinältä, läheltä kahvilaa. 

19.10.

Livetulospalvelu ja  maalikameran kuvaa.

Olemme avanneet uudet sivut, joista pääset Kankaanpään maratonin aikana seuraamaan livetulospalvelua, sekä maalikameran kuvaa. Linkit sivuilla on valmiina. Lähtölista elää vielä tämän illan, joten sinne tulee hieman muutoksia vielä huomisen aikana

 

18.10.

NETISSÄ ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT

Netti-ilmoitautuminen on päättynyt. Tästä eteenpäin ilmoittautuminen kilpailukeskuksessa 21.10. viimeistään tunti ennen lähtöä.

 18.10.

KAHVILA PALVELEE

Kisakeskuksessa on luonnollisesti kahvila, joka palvelee aamusta klo 09.00 alkaen.  Kahvilasta saat kahvin lisäksi myös pieniä lämpimiäisiä, kuten pullaa, munkkeja, sämpylöitä yms. Huoltajat voivat ostaa myös hernekeiton. Ruokalipun voi ostaa kahvilasta. Ruokailu huoltajille maksaa 5 e. Kilpailijat saavat ruokalipun ilmoittautumisen yhteydessä ja juoksijoille ruokailu on ilmainen. Ulkona on myynnissä  Jämin rahtipalvin kisamakkaraa.

18.10.

KAUPUNGIN MUSEO

Hyvä vinkki huoltajille ja miksei kilpailijoillekkin on käynti kaupungin museossa. Koska parkkipaikkamme sijaitsee museon pihalla, olisi mukava, että jotkut vierailisivat myös Kankaanpään kaupungin museossa. Hinta ei pitäisi olla esteenä, sillä aikusilta maksu on 2 e, 7-17v 1 e ja eläkeläiset, työttömät, opiskelijat ja varusmiehet pääsevät sisään 1 e pääsymaksulla. Museo on auki lauantaina 12-16.

 

18.10. KILPAILUNUMEROT JULKAISTAAN UUDELLEEN 19.10.

 

Tällä hetkellä emme päivitä kilpailunumerot-sivua, vaan ilmoittautuneet näkyvät normaalista ilmoittautuneet sivulla.  19.10. julkaisemme kilpailunumerot, kun nettiin ilmoittutuminen on päättynyt. Sekä maratonin, että puolimaratonin numerointi "hyppää" yhden numeron eteenpäin. Lisäksi numeron saavat jälki-ilmoittautumisen nettiin tehneet.

 

14.10.

KILPAINUMEROT JULKAISTU

Olemme avanneet sivun, josta voit tarkistaa tietos ja kilpailunumerosi. Tätä ennen esillä on ollut epävirallien lista, mutta kilpailunumerot sivulla näet nyt virallisen listan, jonka mukaan tulokset yms. julkaistaan. Mikäli löydät virheitä, lähetä siitä tieto meille mahdollisimman pian kankaanpaanmaraton@gmail.com. 

 

14.10.

JÄLKI-ILMOITTAUTUMINEN ON AVATTU !

Jo perinteeksi muodostunut tapa on se, että jälki-ilmoittautuminenja maksaminen on mahdollista tehdä etukäteen netissä. Tämä mahdollisuus on avoinna 18.10. saakka. Kaikki ko. päivään mennessä tehävät ilmoitautumiset ja maksamiset antavat sinulle etuja valmistautumisessa: Numero on tällöin valmiina odottamassa sinua kisakeskuksessa. Numero löytyy ennakkoilmottautumispisteeltä.  Lisäksi sinun ei tarvitse tulla paikalle tuntia aikaisemmin, vaan riittää kunhan haet numerosi ja ehditi lähtöviivalle ennen starttia. Em. seikat säästävät aikaa ja helpottavat aamun ruuhkassa toimintoja sekä kilpailijan, että järjestäjän näkövinkkelistä. Jälki-ilmoitttautumisen tekemistä etukäteen hyödyntää vuosittain useita kymmeniä, joten tapa on todettu hyväksi myös juoksijoiden keskuudessa.

 

14.10.

ENSIMMÄISEN MARATONIN JUOKSEVAT

Kaikki jotka juoksevat Kankaanpäässä ensimmäisen maratoninsa, saavat nimikoidun patsaan muistona upeasta suorituksesta. Mikäli vielä suunnittelet osallistuvasi ensimmäisellle maratonillesi Kankaanpäässä, ehdit vielä saamaan nimikoidun patsaasi, kunhan ilmoittaudut viimeistään maanantaina 16.10. ja muistat ilmoittaa juostujen maratonien määräksi 0.

 

14.10.

ENNAKKOILMOITTAUTUMIEN ON PÄÄTTYNYT

Ennakkoilmoittautuminen on päättynyt 13.10. Mielenkiintoinen tilanne ilmoittautumisessa on se, että tänä vuonna ennakkoon ilmoitautuneita oli peräti kaksi, enemmän kuin viime vuonna samaan aikaan. Selvä noususuhdanne siis:) Suurin nousu on puolimaratoonareiden osalta. Maratooonareita on pari vähemmän, kuten myös kympille ilmoittautuneita. Suuri kiitos jälleen kaikille ilmoittautuneille. Nähtäväksi jää, mitä tulevan viikko ja varsinaine kilpailupäivä tuo tullessaan ilmoittautuneiden osalta.

 

10.10.

PYSÄKÖINTITILAT MUUTTUVAT

Olemme käyttäneet vuosia koulun takana olevaa peltoa, joka on osoittautunut oivalliseksi paikaksi. Nyt on tilanne muuttunut, sillä pelto on kynnetty ja tehty syysistutuksia, joten joudumme luopuman paikasta ja ehkäpä tämän syksyn sateidein jälkeen hyvä onkin. Uusi pysäköinti tila on Kaupungin museon piha. Museon pihalta on matkaa koululle n. 500 m. Osoite on Museokatu. LIikenteen ohjaajat ja merkit ovat luonnollisesti hyvin edustettuna, jotta pysäköinti olisi mahdollisimman vaivatonta. Kievarin kadulle ei ole mahdollista pysäköidä ! 

 

26.9.

LIIKUNTASETELIT KÄYTTÖÖN !

Tänä vuonna olemme ottaneet käyttöön ensimmäistä kertaa liikuntasetelit. Käytännön ohjeet niiden käyttämiseen löydät kilpailukutsun sivulta

 

 

26.9.

KILPAILUPAIKAN OSOITE

Kankaanpää maratonin kilpailupaikan osoite on Kievarikatu 3, 38700 Kankaanpää

Kilpailupaikka ei siis ole Kankaanpään keskustassa, vaan n. 7 km Jyväskylän suuntaan, Niinisalossa. Kilpailupaikan läheisyydessä sijaitsee myös varuskunta.

 

 

26.9.

VUODELTA 2016 LÄÄKÄRINTODISTUKSELLA TEHDYT SIIRROT

Viime vuotena useat siirsivät osanottonsa tälle vuodelle. Muista kuintenkin varmistaa osonottosi myös tälle vuodelle sähköpostilla kankaanpaanmaraton@jippii.fi. Tämä sen vuoksi, koska vuodessa voi tapahtua paljon. Seura on uusi tai uusi sarja on ajankohtainen. Vahvistuksella pyrimme välttämään ylimääräistä hässäkkää.

 

26.9.

MAKSAMINEN

 

Maksaessasi osanottomaksua, muista käyttää pelkästään viitenumeroa, jonka saat automaattisesti ilmoittautumisen yhteydessä. Jätä viestikentää tyhjäksi.

 

26.9. TULOSPALVELU

Tapahtumassa on myös tänä vuonna käytössä RFD-ajanottojärjestelmä. Järjestelmän käytännön toteutuksesta vastaa Jussi Hannukainen sekä Result Fellows

 

26.9. ilmoittautuneet

 

Kankaanpää Maratonin ensimmäinen ilmoittautumisporras päättyy 26.9. Tulemme lisäämään ilmoittautuneet sivuillemme muutamien päivien viiveellä.  Sivuille tulemme lisäämään kaikki ilmoittautuneet huolimatta siitä, onko maksu suoritettu vai ei.  Ilmoittauteineita tulemme lisäämään lokakuun alusta päivittäin. Tätä ennen lisäämme sivuille ilmoittautuneita ns. tipottain.