Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

KANKAANPÄÄN MARATON 20.10.2018 UUTISIA

 

20.10. Palkinnoista 

Kilpailukutsusta oli jäänyt pois maininta, mitä sitten tapahtuu, jos kärkijuoksijat eivät pääse täysien palkintorahojen oikeuttamaan aikatavoitteeseen. Kyllä tästäkin huolimatta kärkijuoksijat saavat pienet kannustusbonukset. Lue palkinnoista tarkemmin kilpailukutsun sivulta. Kaikki rahapalkinnot maksetaan valmennusapurahastoon.

19.10.  Jälki-ilmoittautuminen Netin kautta on päättynyt

 

Jälki-ilmoittautuminen netin kautta on päättynyt. Tästä eteenpäin tapahtuvat jälki-ilmoittautumiset tehdään kilpailupaikalla viimeistään tunti ennen lähtöä.

 

12.10. Ensimmäisen maratonin juoksevat

 

Ensimmäisen maratonin on ilmoittanut juoksevansa Kankaanpäässä parisenkymmentä henkilöä. Mikäli vielä mietit, lähtisitkö juoksemaan Kankaanpäähän ensimmäistä maratonia, niin tee se ja ilmoittaudu. Mikäli ilmoittaudut viimeistään 15.10. (maantaina) ehdimme saada sinulle vielä nimikoidun palkinnon ensimmäisen maratonisi kunniaksi. 

 

12.10. Jälki-ilmoittautuminen on alkanut!

Kuten aikaisempina vuosina, myös tänä vuonna on mahdollista tehdä jälki-ilmoittautuminen ennakkoon netissä. Tämä säästää sekä järjestäjän, että varsinkin juoksijan aikaa. Kun teet jälki-ilmoittautumisen ja maksat ennakkoon, silloin sinun ei tarvitse tulla kisapaikalle tuntia ennen starttia, vaan riittää, että haet numerosi ennen kisan alkua. Sinun numerosi ja muu rekvisiitta odottaa sinua kisapaikalla, kun olet tehnyt jälki-ilmoittautumisen ennakkoon. Kisapaikalla jälki-ilmoittautumien päättyy tunti ennen lähtöä.

 

12.10. Ennakkoilmoittautuminen on päättynyt

 

Ennokkoilmoittautuminen on päättynyt. Tänä vuonna ilmoittautuneiden määrä on n. kymmenen suurempi, kuin viime vuonna, joten hienosti Kankaanpää maraton on säilyttänyt paikkansa keskisuurena juoksutapahtuma syksyn huipennuksena. Ilmoittautuneet sivulta puuttuu vielä joitakin ilmoittautuneita. He lisätää listaan alkuviikosta. LIsäksi mahdolliset suoraan pankkiin maksaneet puuttuvat suurelta osin listalta.

 

12.10. Virallinen lähtölista

Virallinen lähtölista ja kilpailunumerot julkaistaan 13.10. Tähän mennessä ilmoittautuneet lista ei ole virallinen, vaan se on lähinnä näyttölista, josta jokainen on voinut tarkistaa osanottonsa. Virallinen lista perustuu järjestelmän kautta ilmoittautuneisiin ja lisäämme listaan ne henkilöt, jotka ovat ilmoittautuneet jotakin muuta reittiä pitkin. Lisäksi viime vuodelta siirtyneet osanotot saattavat näkyä  viiveellä virallisella listalla.

 

11.10. Ensimmäisen maratonin juoksevat

 

Juoksijoita, jotka ovat ilmoittaneet etukäteen juoksevansa Kankaanpäässä ensimmäisen maratoninsa on upeasti jo lähes parikymmentä ! tsemppiä Teille jo etukäteen. Mikäli sinä harkitset juoksevasi ensimmäisen maratonisi Kankaanpäässä 2018, muista ilmoittaa se meille etukäteen, jotta saat oman nimikoitusi juoksupatsaan maalissa. Muista ilmoittaa maalissa, että olet juossut ensimmäisen maratonisi, jotta toimitsijat tämän varmasti huomioivat ja antavat sinulle oman erikoispalkintosi.

Mikäli ilmoitat vasta kilpailun jälkeen, että juoksit ensimmäisen maratonisi, niin silloin et palkintoasi  valitettavasti saa, vaan TARVITSEMME TIEDON ETUKÄTEEN, viimeistään maanantaina 15.10.

 

11.10. Tampereelta kuljetus

Tampereelta järjestetään kuljetus kisapaikalle. Lähtöaika Tampereen keskustorilta on klo 08.00 Tarvittaessa linja-auto käy myös Tampereen rautatieasemalla. Edestakaisen kuljetuksen hinta on 25 e ja yhteen suuntaa kyytiä tarvitsevan hinta on 15 e. Kuljetukseen on ehdottomasti ilmoittauduttava etukäteen sähköpostilla kankaanpaanmaraton@jippii.fi osoitteeseen.

11.10. Omat juomat

 

Mahdolliset omat juomat on jätettävä niille tarkoitetuille paikoille viimeistään klo 10.30. Jättöpaikat ovat ilmoittautumispisteissä, sekä ennakko- että jälki-ilmoittautumishuoneissa. Huoneissa on kolme laatikkoa, jotka on merkitty Kiviharju (n. 3.6 km) Kerrostalo (n. 7.2. km) ja koulu (n. 10.5 km). Juomat levitetään omalle pöydälle huoltopisteillä siten, että ne sijaitsevat hieman ennen varsinaista huoltopistettä.

 

11.10. Parkkipaikka

Olemme tänä vuonna saaneet jälleen käyttöömme koulun takana olevan pellon, jota käytämme parkkipaikkana. Pelto on hyväpohjainen, osittain hiekkapohjainen, joten se kestää hyvin isommankin määrän autoja. Pellolta on kulkuyhteys koulun takapihan kautta kilpailukeskukseen, joten siirtymät on lyhyet. Koulun pihalla ei ole juoksijoille pysäköintimahdollisuutta.

 

29.9. ilmoittautuneet 

Kankaanpää Maratonin ensimmäinen ilmoittautumisporras päättyi 28.9. HIeman jopa iloisen hämmentyynä on todettava, että ensimmäisen ilmoittautumisportaan jälkeen ilmoittautuneita on runsaat 20% enemmän, kuin vastaavana aikana viime vuonna. Tänä vuonna monet tapahtumat ovat kokeneet osanottajamäärien laskua ja toki mekin olimme tähän varautuneet, mutta ainakin tällä hetkellä näyttää tilanne oiein mukavalta! Suuri kiiitos siitä jälleen Teille kaikille jo nyt ilmoittautuneille.

Tuleva pari viikkoa näyttää, mikä lopullien tilanne tulee olemaan, koska perinteisesti jälkimmäinen ilmoittautumisjakso tuo ilmoittautuneita huomattavasti enemmän, kuin ensimmäinen.

Tulemme lisäämään ilmoittautuneet sivuillemme muutamien päivien viiveellä.  Sivuille tulemme lisäämään kaikki ilmoittautuneet huolimatta siitä, onko maksu suoritettu vai ei.  Ilmoittauteineita tulemme lisäämään lokakuun alusta päivittäin. Tätä ennen lisäämme sivuille ilmoittautuneita ns. tipottain.

 

29.9.

KILPAILUPAIKAN OSOITE

Kankaanpää maratonin kilpailupaikan osoite on Kievarikatu 3, 38700 Kankaanpää

Kilpailupaikka ei siis ole Kankaanpään keskustassa, vaan n. 7 km Jyväskylän suuntaan, Niinisalossa. Kilpailupaikan läheisyydessä sijaitsee myös varuskunta. 

 

29.9.

VUODELTA 2017 LÄÄKÄRINTODISTUKSELLA TEHDYT SIIRROT

Viime vuotena useat siirsivät osanottonsa tälle vuodelle. Muista kuintenkin varmistaa osonottosi myös tälle vuodelle sähköpostilla kankaanpaanmaraton@jippii.fi Tämä sen vuoksi, koska vuodessa voi tapahtua paljon. Seura on uusi tai uusi sarja on ajankohtainen. Vahvistuksella pyrimme välttämään ylimääräistä hässäkkää.

 

29.9.

MAKSAMINEN

 

Maksaessasi osanottomaksua, muista käyttää pelkästään viitenumeroa, jonka saat automaattisesti ilmoittautumisen yhteydessä. Jätä viestikentää tyhjäksi.

 

29.9.

TULOSPALVELU

 

Tapahtumassa on myös tänä vuonna käytössä RFD-ajanottojärjestelmä. Järjestelmän käytännön toteutuksesta vastaa Jussi Hannukainen sekä Result Fellows