Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

OHJEITA KILPAILIJOILLE

 

Kankaanpää maraton 20.10.

Niinisalon koulu, Kievarinkatu 3, Kankaanpää

 

Maratonin lähtö om  klo 11.00, puolimaratonin klo11.15, 10 km:n 11.30

10 km lähtö n. 500m eteenpäin lähdöstä Jämijärven suuntaan.

Huomaa, että olemme vaihtaneet lähtöjen järjestystä, eli maraton lähtee ensimmäisenä, siiten puolikas ja lopuksi 10 km

Maratonin ja puolimaratonin Lähdöt Niinisalon ala-asteen edestä, Kievarikadulta.
Maali sijaitsee koulun pihassa.

 

PYSÄKÖINTITILAT

Tänä vuonna pääsemme jälleen tutulle pellolle koulun taakse, josta kilpailukeskukseen on lyhyt matka, sillä pelto sijaitsee suoraan koulun takana.

Muista pari tärkeää asiaa! KIEVARINKADULLE EI SAA PYSÄKÖIDÄ AUTOA. Tie on kohtuullisen kapea ja lähtösuoran on oltava vapaana juoksijoiden rynnätessä koko tien leveydeltä. 

Tätä järjestysmiehet seuraavat tarkasti ja puuttuvat asiaan tiukasti, sillä jo turvallisuuden takia pitää varmistaa, että juoksijat pääsevät vapaasti juoksemaan. 

 

REITTI

Maraton juostaan 4:nä, puolimaraton 2:na 10,55 km:n lenkkinä. 10 km lenkki on tasan 10 km. Lähdön jälkeen reitti suuntautuu Jämijärven ja Taulunkylän suuntaan, jossa käännytään kohti Niinisaloa. Ennen junarataa käännytään vasemmalle Niinisalon varuskunnan asuntoalueelle, jossa tehdään kierros ja palataan takaisin taulunojantielle ja käännytään vasemmalle ja välittömästi Junaradan ylityksen jälkeen käännytään jälleen vasemmalle, kievarikadulle, jota juostaan koululle, mistä alkaa uusi kierros. Reitti on merkitty kyltein ja nauhoin, sekä osittain kalkkiviivalla. Jokainen kilometri on merkitty yhden kierroksen mukaisesti. Lisäksi merkinnät 5 km:n välein.

 

HUOLTO

 

Huoltopisteet n. 3,5 km:n välein. Tarjolla squeezy-urheilujuomaa, vettä, rusinoita, suolakurkkua, banaania. Omat juomat on toimitettava järjestäjille 10.30 mennessä. Juomat ovat pöydillä seuraavassa järjestyksessä: ensin Urheilujuoma ja sitten vesi. Vesi on sinisessä ja urheilujuoma värittömässä (vaaleassa) mukissa.

Koululla on suihkut ja pukuhuoneet, joissa voi säilyttää varusteensa.

Kilpailun jälkeen jokaiselle juoksijalle on tarjolla keittolounas. 

 

ILMOITTAUTUMINEN

 

Ennakkoon ilmoittautuneet noutavat numeronsa sisältä, juhlasalia vastapäätä olevasta luokkahuoneesta, jälki-ilmoittautuneet kilpailukansliasta, joka sijaitsee koulun sisällä, pitkän käytävän päässä, samalla käytävällä, missä on kahvila. Juoksija saa kirjekuoren, jossa on kilpailunumero, hakaneulat, RFD-tunniste, nippuside, kilpailuohjeet, sekä ruokalippu. Kilpailunumero on kiinnitettävä etupuolelle selvästi erottuvalla tavalla.

 

KÄYTÄNNÖN OHJEITA RFD-TUNNISTEEN KÄYTÖSTÄ

 

Ajanotossa käytämme  RFD-tunnisteita. Tunniste on kiinnitetty valmiiksi numeroon ja se on siis valmiina heti lähtöön.  Tärkeätä  on, että sinulla on numero kiinnitettynä etupuolelle ja sitä ei saa peittää mikään takki tms. vaatekappale, koska silloin tiedon siirto vaikeutuu tai pahimmassa tapauksessa estyy kokonaan.

 

 ÄLÄ PEITÄ MYÖSKÄÄN KÄDELLÄ NUMEROA, ESIM. KUN SÄÄDÄT SYKEMITTARIA.

 

PALKINNOT

Kympin palkintojen jako klo 12.45. Puolimaratonin klo 13.45 ja maratonin klo 16.00. Palkinnot jaetaan musiikkiluokassa, joka sijaitsee juhlasalia vastapäätä.

Palkintoja jaetaan seuraavasti:

Maraton: M 1-5, M40 1-5, M45 1-5, M50 1-5, M55 1-5, M60 1-5, M65 1-3,M70 1-3
               N 1-5. N40 1-5, N50 1-5, N60 1-3

Puolimaraton: M 1-5, M40 1-5, M50 1-5, M60 1-5, N 1-5, N40 1-5, N50 1-5, N60

Kymppi: M17 1-3, M 1-3, M40 1-3,  N17 1-3, N 1-3, N40 1-3

Lisäksi kilpailun nopeimmat naiset ja miehet palkitaan rahapalkinnoin, MIKÄLI ALITTAA TAVOITEAJAN. Tavoiteajat ovat:

maraton miehet 2:35.00, naiset 3:00.00
puolimaraton miehet 1:12.00, naiset 1:20.00

Jokainen maaliin tullut juoksija saa numeroa vastaan mitalin.

Arvontapalkintona oleva Pariisin maratonmatka arvotaan puolimaratonin palkintojen jaon yhteydessä klo 13.45 alkaen.

 

YLEISTÄ

Juoksu tapahtuu osittain yleisillä teillä, joten normaali varovaisuus on tarpeen, koska teillä on hieman paikallisliikennettä. Pyri juoksemaan tien vasemmassa reunassa. Jos joudut keskeyttämään, ilmoita siitä huoltopisteellä tai maalissa toimitsijalle.

MIKÄLI JOUDUT KESKEYTTÄMÄÄN, ÄLÄ KÄVELE MAALIIN AJANOTTOMATON YLI, ETTET SAA NS. ”HAAMUAIKAA”, JOKA TEETTÄÄ KOVASTI TÖITÄ JÄRJESTÄJILLE. 

JOKAINEN JUOKSEE OMALLA VASTUULLAAN!!