Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

20 

HEISKAN MARATON
28.3.2020

 

HEISKAN MARATON 28.3. ON PERUTTU 

Syynä koronavirus ja voimaan tulevat Suomen poikkeuslait 

Joudumme miettimään tällä hetkellä, koska voimme maratonin jälleen pitää, joten päätimme, että palautamme  juoksijoille maksetun ilmoittautumismaksun.

 Lähetä tilinumerosi sähköpostiimme kankaanpaanmaraton@gmail.com

 

Ilmoitamme Heiskan maratonin uuden päivän myöhemmässä vaiheessa.  

Kaikille hyvää vointia! pitäkää itsestänne ja läheisistänne hyvää huolta!

 

 

 

 

Heiskan Maraton juostaan Hämeenkyrössä, Heiskan historiallisen tilan toimiessa kilpailukeskuksena. Tila on vuosisatoja vanha, jonka pihapiirissä on useita vanhoja rakennuksia kertomassa omaa tarinaansa menneiltä ajoilta ja tuomassa juoksuun aivan oman tunnelmansa. Reittinä kierretään ns. kalalahden kierros, jossa osa reitistä on kevyenliikenteen väylää ja osa maantietä. Reitti on vaihteleva, jossa on runsaasti tasaista , mutta  myös kumpuilevaa maastoa tuomassa mukavaa vaihtelua reitille. Juoksun jälkeen  tarjolla sauna, jonka mieto lämpö hivelee väsyneitä lihaksia. Saunan jälkeen illan tummetessa kokoonnumme vanhaan tunnelmalliseen päärakennukseen  jakamaan palkinnot. Heiskan Maraton on tapahtuma, jonka historiallinen miljöö palveluineen on vertaansa vailla. Heiskan Maraton myös päättää talven kestäneen Maratoncupin. 

 

 

   
TAPAHTUMAPAIKKA JA -AIKA 28.3.2020 klo 11.00. 
Kilpailukeskus sijaitsee Hämeenkyrössä, Heiskan kylätoimintakeskuksessa, heiskankujalla. Kolmostieltä matkaan n. 300 metriä., 
   
MATKAT JA SARJAT Puolimaraton M, M40, M50, M60, N, N40, N50
  Maraton M, M40, M50, M60, N, N40, N50
  Kymppi M,M40,N,N40
   
REITTI

Reitti kiertää ns. kalalahden jossa ensimmäinen kaksi kilometriä on kumpuilevaa maastoa maantien reunassa. Seuraavat kilometrit ovat tasaista, jossa ensin juostaan runsas kilometri Mahnalan suuntaan kevyenliikenteen väylälle asti, jota lasketellaan kohden Hämeenkyröä kääntyen Viljakkalan suuntaan n. 100 metriä, kunnes käännytään Heiskan kylätoiminta keskuksen suuntaan, joka sivuutetaan uuden kierroksen aloituksena. Reitin pituus on 5274,38 km ja se kierretään kympillä kaksi, puolimaratonilla neljä ja maratonilla kahdeksan kertaan. Reitti on merkitty kyltein ja nauhoin. Kilometrit on merkitty ensimmäisen kierroksen mukaan. Reitti on virallisesti mitattu, joten matka on tilastokelpoinen. Reitti aurataan ja hiekoitetaan tarvittaessa.

 

   
HUOLTO Miesten pukuhuone ja savusauna Heiskan pihapiirissä..
Naisten pukuhuone ja sauna sijaitsee n. 200m kilpailukeskuksesta Viljakkalan suuntaan, jossa olemme varanneet saunatilat.

Reitillä huoltopiste sijaitsee kierroksen täyttyessä n. 5,2 km:n kohdalla. Huollossa on tarjolla lämmintä urheilujuomaa, vettä, suolakurkkua, banaania, rusinoita.

   
PALKINNOT Kilpailun kolme parasta palkitaan sarjoittain. Lisäksi palkitaan Markku Kyröjärvi Maratoncupin kokonaiskilpailun parhaat sarjoittain. Kaikille maaliin saapuville Heiskan maratonin mitali, jonka on suunnitellut Markku Raittinen.
   
ILMOITTAUTUMINEN

IIlmoittautuminen ja maksamainen ennakkoon viimeistään 20.3.

Tästä suoraan ilmoittautumiskaavakkeeseen 

- Puhelimitse 045-6385101
- Sähköpostilla: kankaanpaanmaraton@jippii.fi

   
MAKSUT Hinnat (suluissa hinta juoksijakortin omistajille)
 
Matka

VIIMEISTÄÄN 20.3.

(Juoksija-kortti hinta suluissa)

lki-ilmoittautuminen 
viim. tunti ennen lähtöä
Kymppi 20 e ( 18 e)  25€
Puolimaraton 35 e ( 32 e)  45€
Maraton 40 e (36 e)  50€

 

MAKSUTIEDOT

 

Maksu viimeistään 20.3. 

Maksutiedot:

Tilinumero: FI86 5106 0120 0553 32

Viestiosuuteen Nimi, matka, sarja, mahdollisen juoksijakortin numero. 

 

LISÄTIEDOT

 

045-6385101/Jouni Välisalo