Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

POMARKUN MARATON UUTISIA

 

23.11.

JÄLKI-ILMOITTAUTUMINEN

Tästä päivästä eteenpäin jälki-ilmoittautuminen ja maksaminen tapahtuu kisapaikalla. Muista ilmoittautua viimeistään tunti ennen lähtöä.

 

21.11.

POMARKUN REITTIKARTTA JULKAISTU

Pomarkun reittikartta löytyy kilpailukutsu-sivun kautta linkkiä painamalla. Sivuilta löytyvä karttaa käytämme turvallisuussuunitelman laadinnassa, joten siinä on myös erinäisiä merkkejä ja niiden selityksiä, joista juoksijoiden ei sinällään tarvitse välittää. Toivottavasti löydät kuitenkin selkeästi juostavan reitin.

 

21.11.

REITTI ON MITATTU !

21.11. mitattiin Pomarkun maratonin reitti virallisesti. Tällä kertaa sää suosi jälleen Pomarkkua. Tampereella satoi ja sataa hieman lunta, mutta Pomarkku oli edelleen kuiva ja reittiä oli ilo mitata.  Kuten ounasteltiin, se on hieman viime vuotista pidempi ja näin ollen lähtö tapahtuu hieman eri paikasta, kuin maaliviiva ja kierroksen seuranta, mutta ei kovin paljon. Urheiluhallilta on käveltävä reitin suuntaisesti runsasas 200 m. Samaisesta pisteestä lähtee myös kympin juoksijat. Puolimaratoonareiden lähtöpaikka sijaitsee vastaavasti n. 100 m hallilta reitin suuntaan.  

20.11.

ILMOITTAUTUMISESTA

Jälki-ilmoittautuminen on pyörähtänyt mukavasti liikkeelle ja jatkuu netissä 22.11. iltaan saakka. Hieman on varovaisia haaveita, että Pomarkun juhlavuoden ilmoittautuneiden määrä voisi jopa ylittää sadan maagisen rajan. Tuohon lukemaan ollaan päästy kolme kertaa. Maaliin tulijoiden ennätys on komea, lähes 140. Siihen ei tietysti edes sitkeimmät unelmatkaan kanna. Mitaleja on toki vähän enemmänkin tilattuna...varmuden vuoksi.

Muutama kysely on tullut liikuntaseteleistä. Smartum-seteleillä voi maksaa jälki-ilmoittautumisen kisapaikalla. 

20.11.

SÄÄENNUSTE

Tällä hetkellä Pomarkussa on hieno keli juosta. Torstaina on ennustettu Kankaanpäässä (n. 25 km Pomarkusta) lumisadetta, joka muuttuu perjantaina kunnon vesisateeksi ja +5 asteiseksi kesäkeliksi ja lauantaine pitäisi olla parin asteen lämpötila ja taivaalta ei ole odotettavissa sadetta missään muodossa. Mikäli näin käy, pitää mennä historiassa aika paljon taaksepäin, jotta löytyisi samanalaisia sääolosuhteita. Ensimmäinen Pomarkun maraton juostin erittäin hienoissa sääoloissa. Silloin oli +5 astetta ja asfaltti paljaana. Ehkä ympyrä sulkeutuu ja sää on taas mitä parhain. No, Pomarkun kohdalla ei parane mennä ennustelemaan....Joku varmaan muistaa, että tässä kohdin on tullut yllätyksiä.

20.11.

REITIN MITTAUS

Reitti mitataan 21.11. mukavassa parin asteen pakkassäässä. Pientä muutosta tulee reittiin, kuten on todettua. Tällä hetkellä arvio on, että reitti hieman pidentyy entisestä reitistä ja jos näin on, silloin lähdön paikka tulee siirtymään urheiluhallilta. Huomenna olemme viisampia. Mittaajakin odottaa mielenkiinnolla, miten homman kanssa käy:) Muuttunut reittikartta pyritään lisäämään nettiin mahdollisimman pian.

20.11.

JÄLKI-ILMOITTAUTUMINEN NETISSÄ

Perinteeksi muodostunut tapa on jälleen avoinna! Eli voit tehdä jälki-ilmoittautumisen ja maksamisen etukäteen netissä. Tämä säästää sinulle aamulla aikaa valmistautumiseen, sillä paikalla sinun ei tarvitse olla tuntia ennen, koska numero yms. rekvisiitta odottaa sinua tällöin ilmoittautuneiden laatikossa. Kätevää! Etukäteen netissä ilmoittautuminen ja maksaminen on avoinna keskiviikko-iltaan 20.11.

17.11.

RFD-AJANOTTO

Pomarkun maratonin 10-juhlien kunniaksi käytämme tapahtumassa RFD-ajanottoa, eli sirulla tapahtuva ajanotto. Kilpailijalla on numerossaan siru, joka ottaa hänelle aikaa ja tulokset siirtyvät nettiin nopeasti.  Käytämme samaa tekniikkaa mm. Kankaanpää maratonilla

 

17.11.

Reittimuutos

Pomarkun patosilta on remontissa ja muuttuneiden liikennejärjestelyiden vuoksi juhlavuoden reittiä muutetaan hieman. Reitti mitataan ja uusi kartta ladataan nähtäväksi kotisivuilla ennen tapahtumaa.