Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

12. POMARKUN MARATON UUTISIA

 

7.11.

jÄLKI-ILMOITTAUTUMINEN KISAPAIKALLA

 

Ilmoittautuminen netissä ennakkoon on päättynyt. jälki-ilmoittautuminen tästä eteenpäin kisapaikalla viimeistään tunti ennen starttia. Pari mielenkiintoista havaintoa ilmoittautuneista. Lopulta päästiin ennakkoilmoittautuneissa kivaan lukemaan ja 60 puhkaistiin ihan mukavasti. Tässä kohtaan emme ole vielä tarkistaneet, että onko niitä, jotka eivät ilmoittautuneet netissä, vaan maksoivat suoraan tilille. Nopealla silmäilyllä taitaa siellä muutama olla vielä sellainen. Tämä tarkoittaa sitä, että ennakkoon on tänä vuonna ilmoittautunut enemmän kuin 2018 tai enemmän kuin 10-v juhlavuotenamme.  Toivottavasti myös lauantaina paikalle tulee jälki-ilmoittautuneita, niin lähestymme tuota maagista 100 osanottajan rajaa. Ilmahan on luvattu pikkasen haasteelliseksi, mutta se on kuin tilauksesta Markkukyröjärvi maratoncupin avaukseen. Näinhän se pitääkin mennä, sillä näin se on melkein mennyt joka vuosi, vaikka juoksu olisi vaikka minä päivänä. 

Tänään Pirkan hiihdon pj heitti minulle että voisiko Pomarkun maratonin siirtää Pirkan hiihdon päivälle ?
Miksi ? No silloin on ainakin lunta!

 

2.11.

ILMOITTAUTUNEISTA

Tänä vuonna ennakkoon netin kautta on ilmoittautunut 50 osanottajaa. Viime vuonna maaliin tuli kaikkiaan 91 osanottajaa. Kuinkahan tänä vuonna käy, päästäänkö samaan, vai jopa tuohon maagiseen 100. Pomarkun maratonin osanottajaennätyksestä ollaan kuitenkin kaukana, sillä parhaimmillaan osanottajia on ollut 140 paikkeilla. Tämän vuoden ennakkoilmoittautumisen määrään olemme tyytyväisiä, sillä se ei jää kovinkaan paljon viime ja edellisvuoden juhlamaratonin ennakoista.

 Mutta kyllä me se 140 otetaan vastaan, jos on tullakseen:) kunhan kaikki muistaa tuon alla olevan säännön: 

TUNTI ENNEN LÄHTÖÄ ON ILMOITTAUTUMINEN OLTAVA TEHTYNÄ.

 

2.11.

JÄLKI-ILMOITTAUTUMINEN  KISAPAIKALLA

2.11. jälkeen jälki-ilmoittautuminen kisapaikalla VIIMEISTÄÄN TUNTI ENNEN LÄHTÖÄ. 

Monet varmasti vielä muistavat, miten kävi pari vuotta sitten, kun ilmoittautuneita tuli runsaasti vielä viimeisen tunnin aikana...ja lähtöä jouduttiin hieman siirtämään. Viime vuona kaikki sujui sujuvasti ja myös toivottavasti tänä vuonna, joten muista tulla ajoissa paikalle! Pidämme kiiinni tuosta tunnin aikarajasta. Se on kaikkien etu.

Helpoiten hoidat asian tekämällä jälki-ilmoittautumisen etukäteen netissä ja maksamalla sen viimeistään 6.11. (7.11. riittää, jos maksat osuuspankin tililtä)

 

2.11.

POMARKUN REITTIKARTTA 

Pomarkun reittikartta löytyy kilpailukutsu-sivun kautta linkkiä painamalla. Sivuilta löytyvä karttaa käytämme turvallisuussuunitelman laadinnassa, joten siinä on myös erinäisiä merkkejä ja niiden selityksiä, joista juoksijoiden ei sinällään tarvitse välittää. Toivottavasti löydät kuitenkin selkeästi juostavan reitin.

 

2.11.

Lähtöpaikat 

Tapahtuman lähtöpaikat ovat seuraavat: Maraton: Urheiluhallilta on käveltävä reitin suuntaisesti runsasas 200 m. Samaisesta pisteestä lähtee myös kympin juoksijat. Puolimaratoonareiden lähtöpaikka sijaitsee vastaavasti n. 100 m hallilta reitin suuntaan.  

 

2.11.

JÄLKI-ILMOITTAUTUMINEN NETISSÄ

Perinteeksi muodostunut tapa on jälleen avoinna! Eli voit tehdä jälki-ilmoittautumisen ja maksamisen etukäteen netissä. Tämä säästää sinulle aamulla aikaa valmistautumiseen, sillä paikalla sinun ei tarvitse olla tuntia ennen, koska numero yms. rekvisiitta odottaa sinua tällöin ilmoittautuneiden laatikossa. Kätevää! Etukäteen netissä ilmoittautuminen ja maksaminen on avoinna keskiviikko-iltaan 21.11.

 

2.11.

RFD-AJANOTTO

Pomarkun maratonin käytämme tapahtumassa RFD-ajanottoa, eli sirulla tapahtuva ajanotto. Kilpailijalla on numerossaan siru, joka ottaa hänelle aikaa ja tulokset siirtyvät nettiin nopeasti.  Käytämme samaa tekniikkaa mm. Kankaanpää maratonilla