Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

11. POMARKUN MARATON UUTISIA

 

 21.11.

ILMOITTAUTUNEISTA

Tänä vuonna ennakkoon netin kautta on ilmoittautunut 60 osanottajaa. Se on itse asiassa täsmälleen sama, kuin viime vuonna juhlamaratonilla oli, joten oikein hieno määrä on jälleen tulossa Pomarkkuun. Viime vuonna maaliviivan ylitti 114 osanottajaa, joten jälki-ilmoittautuneet lähes tuplasi osanottajamäärän. Nähtäväksi jää, miten tänä vuonna käy. Toivottavasti jälleen kerran Pomarkussa ylitettäisiin 100 juoksijan raja. Osanottajaennätyksistä ollaan aika kaukana, sillä parhaimmillaan osanottajia on ollut 140 paikkeilla. Mutta kyllä me se 140 otetaan vastaan, jos on tullakseen:) kunhan kaikki muistaa tuon alla olevan säännön: 

TUNTI ENNEN LÄHTÖÄ ON ILMOITTAUTUMINEN OLTAVA TEHTYNÄ.

 

20.11.

JÄLKI-ILMOITTAUTUMINEN  KISAPAIKALLA

21.11. jälkeen jälki-ilmoittautuminen kisapaikalla VIIMEISTÄÄN TUNTI ENNEN LÄHTÖÄ. Monet varmasti muistavat, mitä viime vuonna tapahtui.  Jälki-ilmoitautuneita tuli runsaasti mukaan viime hetkellä ja se aiheutti  hässäkän ja jouduimme siirtämään lähtöä.

Tänä vuonna tätä ei tapahdu, joten muista tulla ajoissa paikalle! Pidämme kiiinni tuosta tunnin aikarajasta.

Helpoiten hoidat asian tekämällä jälki-ilmoittautumisen etukäteen netissä ja maksamalla sen viimeistään 21.11. (22.11. riittää, jos maksat osuuspankin tililtä)

20.11.

JÄLKI-ILMOITTAUTUMINEN JATKUU...

 

Jälki-ilmoittautuminen netissä oli päivän poissa käytöstä, mutta nyt se on taas avoinna. Voit tehdä jälki-ilmoittautumisen huomiseen 21.11. iltaan saakka.

 

17.11.

POMARKUN REITTIKARTTA 

Pomarkun reittikartta löytyy kilpailukutsu-sivun kautta linkkiä painamalla. Sivuilta löytyvä karttaa käytämme turvallisuussuunitelman laadinnassa, joten siinä on myös erinäisiä merkkejä ja niiden selityksiä, joista juoksijoiden ei sinällään tarvitse välittää. Toivottavasti löydät kuitenkin selkeästi juostavan reitin.

 

17.11.

Lähtöpaikat 

Tapahtuman lähtöpaikat ovat seuraavat: Maraton: Urheiluhallilta on käveltävä reitin suuntaisesti runsasas 200 m. Samaisesta pisteestä lähtee myös kympin juoksijat. Puolimaratoonareiden lähtöpaikka sijaitsee vastaavasti n. 100 m hallilta reitin suuntaan.  

 

17.11.

JÄLKI-ILMOITTAUTUMINEN NETISSÄ

Perinteeksi muodostunut tapa on jälleen avoinna! Eli voit tehdä jälki-ilmoittautumisen ja maksamisen etukäteen netissä. Tämä säästää sinulle aamulla aikaa valmistautumiseen, sillä paikalla sinun ei tarvitse olla tuntia ennen, koska numero yms. rekvisiitta odottaa sinua tällöin ilmoittautuneiden laatikossa. Kätevää! Etukäteen netissä ilmoittautuminen ja maksaminen on avoinna keskiviikko-iltaan 21.11.

17.11.

RFD-AJANOTTO

Pomarkun maratonin käytämme tapahtumassa RFD-ajanottoa, eli sirulla tapahtuva ajanotto. Kilpailijalla on numerossaan siru, joka ottaa hänelle aikaa ja tulokset siirtyvät nettiin nopeasti.  Käytämme samaa tekniikkaa mm. Kankaanpää maratonilla