Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

13.KANKAANPÄÄN TALVIJUOKSUSARJA 2016-2017

 

Kankaanpään talvijuoksusarja tarjoaa läpi talven mahdollisuuden harjoittelemiseen  ja kilpailemiseen vakioidulla, tarkasti mitatulla reitillä. Talvisarja on tarkoitettu kaikille, riippumatta tavoitteista tai vauhdista. Tärkeintä on oman kunnon ylläpitäminen ja sen kehittäminen. Talvisarja on jo perinteinen tapahtuma, joka kokoaa joka vuosia vakiojoukkojen lisäksi aina uusia kokeilijoita. Toiset tulee kerran, toiset yhä uudelleen. Talvisarjan oma hohto on läpi talven kestävä sarja, jonka ensimmäinen osakilpailu on syysmyöhään ja viimeinen osakilpailu kevätauringon jo lämmittäessä mukavasti. Välillä talvisarja tarjoaa todellisen haasteen kovan pakkasen myöden, mutta kilpailun jälkeen lämmin mehu lämmittää ja ehkäpä onnistunut suoritus siinä mukana.

Tälle vuodelle talvisarjaan on ollut toiveena  myös M60 sarja. Tähän toiveeseen on nyt vastattau.

Talvisarjassa on henkilökohtaisten sarjojen lisäksi myös joukkuekilpailu, joka koki viime talvisarjassa uuden tulemisen ja oli hyvin hauska ja jännittävä tapahtuma. Joukkuekilpailun tarkoitus ei ole olla mikään henkitoreissa tehtävä kisa, vaan mukava yhdessäolo kavereiden kesken, jossa voi vähän kisailla muiden joukkueiden kanssa. Lue myös haaste, jossa järjestävä seura haastaa muut kisailemaan. (kilpailukutsun julkaisun aikana haastetta vielä hiotaan) 

Talvisarja on KanMaran vanhin tapahtuma, jossa on oma mukava tunnlelm tunnelmansa ja luvassa on jälleen mukava talvinen  tapahtuma

Miksi et myös sinä lähtisi mukaan Kankaanpään talvijuoksusarjaan!

 

 

 

 

PARIN VUODEN TAKAINEN KUVA TALVISARJAN PÄÄTÖSJUHLISTA, JOSSA OVAT HE, JOTKA OSALISTUIVAT KAIKKIIN KAUDEN OSAKILPAILUIHIN.