Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

TALVISARJAN ERIKOISKILPAILU 26.5. klo 16.00

HUOM. Jos huomaat, että sinun kolme valittua aikaa on joltakin osin väärin, niin laita viestiä Jounin kännykkään 045-6385101 ajoissa, niin ehditään vielä muuttaa lähtöaikoj.

 

Tämän talven talvijuoksusarja on ollut kohtuullisen pitkä. Aloitimme syyspimeässä ja nyt vietämme keskellä helteistä toukokuuta erikoiskilpailun puitteissa. Nimensä mukaisesti kilpailu on erikoinen. Onko tämän tyyppistä kilpailua Suomessa juoksun puolella koskaan järjestetty, tokkopa. Kilpailutapa on lainattu suoraan talvisista lajeista, kuten vaikkapa ampumahiihdon takaa-ajokilpailusta. Juoksiijoile on määritelty aika, joka perustuu kolmen parhaan ajan keskiarvoaikaan.  Tämä aika toimii pohjana lähtöajoille ja yksinkertaisesti ensimmäiseksi lähtee hän, jolla on hitain kolmen juoksun keskiarvo ja sitten viimeisenä n. 20 minuuttia jälkeen lähtee nopeimman keskiarvoajan omaava juoksija. 

Nyt on jo helppo sanoa, että ehkä se, että otettiin kolmen parhaan ajan keskiarvo, ole paras vertailu. Mikäli kokeilu onnistuu, tehkäämme ensi talvisarjan jälkeen niin, että yksinkertaisesti otetaan vertailuajaksi juoksijan paras aika. Tämän vuoden erikoiskilpailusta on helppo ennustaa, kuka tulee maaliin ykkösenä. Talvisarja on pitkä ja erilaisia vaivoja on varmasti itse kullakin ja se sitten näkyy myös tulostasossa heilahteluina.  Erikoiskilpailu on kuitenkin enemmän kokeilutyyppinen ja otetaan tästä parhaat puolet ensi talven sarjaan. En osaa sanoa, minkälainen ryysis maaliviivalla on lauantaina, joten katsotaan, miten tulospalvelu saadaan toimimaan. Tarkkasilmäiset varmasti huomasivat päätösoskilpailussa erään tutun henkilön saapuvan paikalle. Armoton kellomiehemme Heikkihän se piipahti paikalle. Hän on ollut tämän talven osakilpailuista pois, mutta viritelmää oli, että josko hän lauantaina saapuisi kellon varteen! Silloin alkaa niitä aikojakin taas tipahtamaan vanhaan malliin!

 

Erikoiskilpailussa ei jaeta palkintoja, mutta otetaan kaksi mukavaa arvontapalkintoa. Olkoon ne sitten 50 e lahjakortti urheiluliikkeeseen ja toisena osanotto-oikeus syksyn Kankaanpään maratonille. Arvonta suoritetaan juoksun aikana ja palkinnon saa sitten maalissa. 

Kilpailukeskuksena toimii luonnollisesti Niinisalon koulu. Suihku- ja huoltotilat ovat tutusti koulun pukuhuoneissa. 

Kilpailun lähtöaika on klo 16

Osanoton varmistus ja numeroiden jako klo 15.00 eteenpäin.

Toivottavasti mahdollisimman moni kilpailuoikeuden omaava on lauantaina starttiviivalla. Nimesi ja lähtöaikasi voit tarkistaa lähtöaika-sivulta.

 

Nähdään lauantainan

 

t. Jouni