Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

TYKKÖÖN TALVIMARATON 4.1.2020

KILPAILUOHJEET

 

Tervetuloa Tykköön talvimaratonille. Seuraavassa on koottuna tärkeimpiä asioita Tykköön talvimaratonin tiimoilta:

 Pysäköinti

Koulun edessä olevalla urheilukentällä on tilaa hyvin, joten autojen parkkeeraus ei pitäisi tuottaa ongelmia. LIikenteen ohjaaja on kentällä ohjaamassa.

PUKUHUONEET

Naisten ja miesten Pukuhuoneet sijaitsevat Tykköön koulun toisessa kerroksessa ja pukuhuoneet ovat rakennettu siten, että miesten pukuhuone on liikuntasalissa ja naisten vastaava on luokkahuoneessa. Miesten pesutilat ja sauna ovat pohjakerroksessa johon käynti tapahtuu liikuntasalin takana olevasta ovesta.

 

NAISTEN SUIHKUTILAT

 

Naisten suihkutilat ovat Tykköön kylätalolla, joka sijaitseen n. 800 m koululta Jämijärven keskustan suuntaan.

 

LÄHTÖ

Kympin, Puolimaratonin ja maratonin lähdöt tapahtuvat klo 10.30.  Puolimaratonin lähtö tapahtuu 480 metriä pohjoiseen, eli Tykköön koulun pihasta katsottuna oikealla, josta lähdön jälkeen juostaan kohden Tykköön koulua, jonka ohituksen jälkeen alkaa varsinaiset kierrokset. Maratonin lähtö tapahtuu koulun edestä ja lähdön jälkeen juostaan ensiksi pohjoiseen 480 metriä, jossa tapahtuu täysikäännös ja tullaan takaisin kohti Tykköön koulua ja koulun ohituksen jälkeen alkaa varsinaiset kierrokset. Kympin lähtö tapahtuu n. 20 metriä koulun risteyksestä Jämijärven keskustan suuntaan. KYMPIN LÄHTÖSUUNTA ON JÄMIJÄRVEN KESKUSTAAN PÄIN, ELI PÄINVASTAISEEN SUUNTAAN, KUIN MARATON. KYMPILLÄ EI OLE SIIS NS. NOLLAKIERROSTA

 

REITTI

Reitti kiertää Tykköön ympäri ns. asemanlenkkiä pitkin ja kiertosuunta on vastapäivään. Kierroksen pituus on runsaat 5,2 km. Reitti on erittäin selkeäpiirteinen ja helppo juosta. Lisäksi reitti on merkitty kyltein. Kilometrit ovat merkitty ensimmäisen kierroksen mukaisesti. Huomioi kilometrejä seuratessasi, ettei ns. tasauskierros alussa ole huomioitu, vaan kilometrimerkinnät on mitattu Tykköön koulun edestä, lähtöviivalta.

 

Kympillä reitti kierretään 2, puolimaratonilla 4 kertaa ja maratonilla 8 kertaa.

Kierros täyttyy Tykköön koulun edessä.

Maali sijaitsee koulun edessä.

 

HUOLTO 

Kierroksen täyttyessä on huoltopiste, jossa on tarjolla vettä, urheilujuomaa, banaania, rusinoita, suolakurkkua.

Koululla on kilpailun ajan myös kahvila, josta voit ennen ja jälkeen kilpailun ostaa kahvia, teetä, kaakaota ja pikkupurtavaa.

PALKINTOJEN, SEKÄ ARVONTAPALKINTOJEN JAKO

Palkinnot jaetaan kahvilassa. Palkinnot jaetaan arviolta seuraavan aikataulun mukaisesti: Kymppi 12.00 puolimaraton klo 13.30 ja maratonin 15.30. Palkintoja pyritään jakamaan joustavasti, eli mikäli sarjojen palkittavat ovat aikaisemmin valmiina, nopeutetaan aikataulua tai päinvastoin, mikäli sarjojen parhaat eivät ole valmiina. Palkintojen jakoa tarkennetaan kilpailun aikana. Arvontapalkinnot voit tarkistaa kahvilasta, jossa palkinnot ovat. 

Kahvila

Koulun ruokalassa on kahvila, josta saat sämpylää, pullaa, karkkia, kahvia, teetä yms. pientä suuhun laitettavaa.

 

TSEMPPIÄ JUOKSUUN!