Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

TYKKÖÖN TALVIMARATON 4.1. UUTISIA

1.1.

AJANOTTO

Niinhän ne ajan rattaat pyörivät, että Tykkööllekkin tulee RFD pohjainen ajanotto, eli käsillä tehtävät kirjaukset pitäisi jäädä kokonaan pois ja tulokset tulevat suoraan sitten nettiin, josta voit tarkistaa tulokset käytännössä heti maaliin tultuasi. Samaista järjestelmää olemme käyttäneet Kankaanpään maratonilla jo vuosia 

1.1.

JÄLKI-ILMOITTAUTUMINEN

Hyvä jälleen muistuttaa, että jälki-ilmoittautuminen päättyy tunti ennen lähtöä! Siis tunti, eli 09.30.

Pidämme tästä ajasta mahdollisimman tarkasti kiinni, että saadaan nimet siirrettyä ajanottojärjestelmään. 

Pomarkussa marraskuussa oli aivan hilkulla, että olisimme joutuneet sulkemaan jälki-ilmoittautumisen. Tulospalvelun mies sitä jo ehdotti, mutta ilmoittaumisen hoitaja "ei sitä kuullut" mutta todella, mikäli myöhästyt tuosta tunnista, emme takaa, että saamme sinua järjestelmään. Pyrimme siihen, mutta emme siis takaa!

Olemme nyt avanneet jälki-ilmoittautumisen netissä pariksi päiväksi. Eli ilmoittaudu kilpailukutsu-sivulla löytyvän kaavakkeen kautta viimeistään 2.1. Muista myös maksaa jälki-ilmoittautuminen viimeistään 2.1. Mikäli käytät Osuuspankin tiliä, maksu näkyy meillä ennen kisaa, mutta jos käytätä jotakin muuta pankkiryhmää, maksu ei välttämättä näy meillä ajoissa, joten ota silloin varaksi maksukuitti mukaan.

Maksamalla ja ilmoittautumalla ennakkoon saat muutaman edun. Säästyt mahdolliselta pikku ruuhkalta ilmoittautuessa, koska numerosi on tällöin valmiina odottamassa sinua. Pidemmältä paikalle tuleville on tietysti hyvä etu se, että paikalla ei tarvitse olla tunti ennen lähtöä, vaan riittää, että ehdit hakemaan numerosi ja olet lähtöviivalla ajoissa.

 1.1.

ILMOITTAUTUMINEN

Ennakkoon ilmoittautuminen on päättynyt. Ilmoittautuneita on tullut Tykköön talvimaratonille erittäin hyvin, sillä n. 50 on tehnyt ilmoittautumisen ennakkoon! Todella mahtavaa, Tykköötä ei oltu unohdettu, vaikka vuosi oli väliä. Kiitos kaikille kovasti! Nopeasti listaa selatessa huomasin, että uusia Tykköön kävijöitäkin on jonkin verran mukaan ilmoittautunut.

Kävin eilen Tykköön koululla ja taas valtasi hieno fiilis. Kaikki on niinkuin ennenkin. Vanha kyläkoulu odottaa jälleen juoksijoita taivaltaamaan Tykköön maisemissa. Nyt ei todellakaan juosta talvimaisemissa, mutta hiekoitusta  reitti tullee tarvitsemaan, mutta se nähdään loppuviikosta.

Ilmoittautuneet lisätään nettiin 1.1. päivän aikana.  

 

Pieni uutinenkin Tykkööltä. Kun moni muistelee, että kylätiellä näkee hevosia ja koiria, niin nyt olikin kylätiellä tallustamassa Ylämaan karja, joka oli päässyt karkuteille. Nyt ne on jo takaisin laitumelle, joten niitä ei taida nyt olla juoksukaverina. Mikä ne ajoi karkuun, on arvoitus, mutta taitaa ne sudet olla asialla, sanoo kyläparlamentti.

1.1.

TYKKÖÖN KOULUN OSOITE

KIlpailukeskuksena toimivan Tykköön koulun virallinen osoite on Tykkööntie 542 a, Jämijärvi

 

1.1. 

 

MUISTA!!

JÄLKI-ILMOITTAUTUMINEN ON TEHTÄVÄ VIIMEISTÄÄN TUNTI ENNEN LÄHTÖÄ!