Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

KANKAANPÄÄ MARATON 17.10. COVID-19 OHJEITA

Tämä on tärkeä sivu. Tälle sivulle lisäämme ohjeita siitä, miten pyrimme huomioimaan vallitsevan tautitilanteen. Tilanne elää tällä hetkellä voimakkaasti ja viranomaisten ohjeita pyrimme tietysti kuuntelemaan erittäin tarkasti. Satakunnan tilanne on tällä hetkellä erittäin hyvä Korona suhteen ja pidetään me osaltamme se edelleen hyvänä.

PERUSSÄÄNTÖ, JOSTA EI VOI JOUSTAA: JOS TUNNET HIEMANKIN OLEVASI SAIRAS, ET VOI TULLA KILPAILUPAIKALLE. TÄMÄ PITÄÄ MEILLÄ KAIKILLA OLLA KRISTALLINKIRKKAANA MIELESSÄMME.

Annamme vahvan suosituksen maskin käyttöön niin kilpailukeskuksessa, linja-autokuljetuksissa, kuin myös lähdöissä. Maskin voit heittää lähdön jälkeen roskalaatikkoihin, jotka sijaitsevat lähdön jälkeen.  

 

LÄHTÖJEN AIKATAULU UUSIKSI

Olemme muuttaneet lähtöjen aikatauluja. 

Uudet lähtöjen aikataulut ovat seuraavat:

10 km klo 11.00
puolimaraton klo 11.30
maraton klo 12.15 (HUOM MUUTOS!!)

Aikataulujen muutoksella on vain yksi ja ainoa tarkoitus. Tällä tavalla saamme pidettyä kilpailukeskuksessa väljyyttä mahdollisimman tehokkaasti. Tässä on ajatuksena, että kun lyhyemmät matkat lähtevät aikaisemmin, niin maalissa edellisen lähtöjen juoksijat ovat jo suurelta osin poistuneet kisakeskuksesta, ennen kuin seuraavan matkan juoksijat saapuvat maaliin. Toki tämä pidentää päivää, mutta toivottavasti kaikki ymmärtävät tilanteen.

Tämä auttaa myös siihen, että voimme tarjota kaikille juoksijoille mahdollisimman väljät tilat pukeutumiseen, suihkussa käyntiin ja ruokailuun.

ENNAKKO- JA JÄLKI-ILMOITTAUTUVAT

 

Ennakkoon ilmoittautuneet hakevat numeronsa ulkoa. Ennakkonumeroiden hakupaikka on katsomon kohdalla, eli sisään mennään stadionin portista kentälle ja katsomon reunasta löydät numeroiden hakupaikan.

Jälki-ilmoittautuvat: Varatkaa reilusti aikaa, koska toiminnot menevät tällä kertaa rauhallisest eteenpäin. Jokainen täyttää ilmoittautumiskaavakkeen ennen, kuin menevät hakemaan numeronsa. Ovella seisoo "portsari" joka päästää sisälle henkiöitä sen mukaan, että ilmoittautumisessa säilyy turvavälit. Pyri varaamaan tasaraha maksaessasi.

 

KULJETUKSET LÄHTÖPAIKALLE

Meillä on  tarjolla kuljetus lähdöstä maaliin, mutta toivomme mahdollisimman monen käyttävän omaa autoa ja siirtyvän sillä lähtöpaikalle. Kilpailun jälkeen pääset linja-auton kyydissä takaisin lähtöpaikalle autoa hakemaan. Kilpailun jälkeen oletettavasti linja-autoissa on huomattavasti väljempää ja näin voimme pitää turvavälejä. Linja-autoto ajavat nonstoppina Kankaanpään ja Niinisalon väliä.

TOIMIMINEN KILPAILUKESKUKSESSA

Liikuntakeskuksessa pukuhuoneet sijaitsevat urheiluhallissa, joka on jaettu kolmeen osaan. Varsinaisia pukuhuoneita käytävillä ei käytetä ennen kisaan pukeutumiseen. Kilpailun jälkeen voit käydä suihkussa, mutta varmista, että pukutiloissa on vain sen verran henkilöitä, kuin on suihkuja. Tällöin suihkuhuoneiden pukeutumistiloissa voidaan pitää turvavälejä. 

Toimi ripeästi pukeutumistiloissa, sekä myös suihkussa ja annat näin myös seuraavlle henkilöille väljät tilat.

Kilpailun jälkeen on tarjolla ruokailu aulaan rakennetussa kahvilassa. Muista myös ruokailessa käyttää turvavälejä.