Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

KANKAANPÄÄ MARATON 18.10. UUTISET

 

16.10.

MAKSAMATTOMAT

Veteraanien SM-maratonille ilmoittautuneiss peräti 46:lla on maksuissa epäselvyksiä, eli ei ole saapunut tilille, tai sitten ei ole käytetty viitesiirtoa, jonka on saanut ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli olet ilmoitautunut ilmoittautumiskaavakkeen kautta, mutta et ole maksanut viitesiirrolla tai sitten maksaja on joku muu, joka ei ole käyttänyt viitesiirtoa, ota pikaisesti yhteyttä kankaanpaanmaraton@jippii.fi tai soita 0456385101. VETARAANIEN SM-MARATONILLA EI OL JÄLKI-ILMOITAUTUMISTA, JOTEN MAKSAMATTOMAT VALITETTAVASTI JOUDUTAAN HYLKÄÄMÄÄN. Tarkista vielä oma maksusi ja oletko jättänyt käyttämättä viitettä.

Maksamattomat voidaan kisakeskuksessa siirtää Kankaanpää Maratonille jälki-ilmoittaumismaksun maksamalla, mutta SM-maratonille ei ole siis mahdollista enään siiinä tapauksessa osallistua

Teemme parhaillaan pankkitarkistuksia, mutta koska paljon on tapahtumia, on manuaalitarkistus kohtuullisen hidasta puuhaa.

 

Kankaanpää maratonin maksamattomat käydään myös parhaillaan läpi. Kankaanpää Maratonilla toki maksamattomat voivat maksaa jälki-ilmoittautumismaksun paikan päällä.

 

13.10.

KYMMENELLÄ KERRALLA PARIISIIN?

Ensimmäisestä maratonista lähtien on meillä ollut tarkoitus myös räväyttää heidän kohdallaan, jotka ovat jaksaneet kaikki kymmenen Kankaanpää Maratonia juosta maaliin. Nyt se julkaistaan! Eli näiden 10 tapahtumaa läpi käyneiden (siis, 18.10. on myös tultava maaliin) kesken arvotaan ei sen enempää, eikä vähempää, kuin PARIISIN MARATONMATKA, joka juostaan keväällä 2015. ja että homma olisi jännittävää, ei näitä 10 kerran kävijöitä ole kuin 8, joten nyt on kohtuullisen hyvä mahdollisuus saada täyttymys näistä vuosista! Voit käydä katsomassa tarkemmin Välimatkojen sivuilta, minkälaisesta matkasta on kyse.

Lisäksi annamme kaikille 10 kertaa osallistuneille... niin, mitä annmme! Se kerrotaan vielä tällä viikolla. Myös tulevina vuosina kymmenen kertaa mukana olleet saavat tämän muistolahjan. Valitettavasti Pariisin maratonmatkaa ei ole jaossa jokavuosi, mutta jotakin muuta on. Tämä ilmoitetaan kisaviikolla!

13.10.

ENSIMMÄISEN MARATONIN PALKINTO

Ensimmäisen maratoninsa Kankaanpäässä on ilmoittanut juoksevansa yli 30 henkilöä! Upea määrä. Tuosta ensimmäisen kerran huumasta saatava erikoispalkinto odottaa sinua maalissa. Muista kysyä, mikäli toimitsijat sitä eivät sinulle osaa antaa. Kuuluttaja pyrkii seuraamaan myös erikoispalkinnon saajia, mutta koska juoksijoita on niin hieno määrä, niin voi pienessä ruuhkassa joku jäädä mainitsematta.

11.10. 

JÄLKI-ILMOITTAUTUMINEN AVATTU

Ennakkoon ilmoittautuminen on päättynyt 10.10. mutta voit tehdä myös jälki-ilmoittautumisen etukäteen netissä. Tämä nopeuttaa toimintaa kilpailukeskuksessa huomattavasti, sillä kun teet jälki-ilmoittautumisen ennakkoon (hauska sana, jälki-ilmoittautuminen ennakkoon:)) ja  hoidat myös maksun, on numero yms. rekvisiitta valmiina kisakeskuksessa ja sinun ei tarvitse tulla tällöin tulla paikalle tuntia ennen lähtöä! Jälkki-ilmoittautuminen netissä päättyy ke 15.10. Tämän jälkeen kaikki jälki-ilmoittautumiset joko 17.10. kuntoutuskeskuksen kisatoimistoon tai 18.10. Niinisalon koululla.

 

11.10.

HYVÄT NAISET JA HERRAT !

678

678 on lukema, joka kirjoitetaan X Kankaanpää Maratonin ennakkoilmoittautuneeksi 11.10. aamulla. Lukema on järistyttävä ja siihen ei juuri nyt ole muuta sanottavaa,  kuin KanMara kiittää, kumartaa ja on valmiina ottamaan vieraat vastaan tietäen, että tämä on ylivoimainen ennätys Kankaanpään Maratonin ennakkoilmoittautuneiden historiassa KIITOS!

Samaan hengenvetoon lisättäköön, että ilmoittautuneiden määrä tulee nousemaan muutamilla, sillä jotkut ovat maksaneet suoraan pankkiin ja pankkitapahtumien läpikäynti vie aikaa. 

11.10.

UUSIA SIVUJA 

Avaamme 11.10-14.10. Välisenä aikana uusia sivuja. Virallinen lähtölista julkaistaan, jossa nähtävillä mm. juoksijoiden lähtönumerot. Lisäksi tarpeellinen Info-sivu avataan, jossa kerrotaan mahdollisimman yksityiskohtaisia ohjeita kilpailupäivän tominnoista. 

 

4.10.

BONUKSET

Kankaanpää maratonilla maksetaan erilaisia bonuksia mm. reittiennätyksistä, ikäsarjoista ja mikäli tapahtuma on vuoden nopein maraton tai puolimaraton Suomessa juostuna niin naisissa tai miehissä. Reittiennätykset voit tarkistaa reittiennätys sivun kautta. Suomen nopeimmat tapahtumat listaamme Tapahtumat sivun alle. Sieltä löydät TOP 20 tilaston lisäksi myös kaikki Suomen juoksutapahtumat listattuna eri kriteerein. Täältä näet, miten lujaa pitää mennä, että Suomen nopeimman ajan kotimaisessa tapahtumassa onnistuu tekemään. Toki on mahdollista, että vielä loppuvuoden aikana jossakin tapahtumassa ko. aika rikotaan, joten tämä bonus maksetaan 4.1.2015. Tällä hetkellä olemme päivittäneet TOP20 sivun, mutta tapahtumat listaus on työn alla, viimeisin merkintä siellä on elokuun loppu, mutta tällä hetkellä tuo TOP20 listaus on ratkaiseva.

1.10.

LINJA-AUTOT

Mikäli tulette kilpailupaikalle omalla linja-autolla, ilmoittakaa siitä ennakkoon järjestäjille, niin pyrimme järjestämään paikan bussille. Linja-autoille on paikkoja rajoitetusti, mutta meillä on paikkoja myös busseille. Ilmoita bussipaikan tarve numeroon 045-6385101

 25.9

OSANOTTAJAT 2005-2013

Jokaiselle Kankaanpää Maraton tapahtumaan on osallistunut kahdeksan henkilöä. Heidän kesken arvomme maratonmatkan. Kohde julkaistaan ennen tämän vuoden tapahtumaa. Löydät listan osallistuneet 2005-2013 sivulta. Mikäli listasta näyttäisi puuttuvan joku, joka sinne kuuluisi, laita viestiä osoitteeseemme: kankaanpaanmaraton@jippii.fi    

23.9

ILMOITTAUTUMISISTA

Kankaanpään Maratonin 1 ilmoittautumisjakso on päättynyt ja olemme lisänneet tähän mennessä ILMOITTAUTUNEET sivuille. Sivuilla näkyy näkyy myös ne, jotka ovat ilmoittautuneet, mutta eivät maksaneet. Maksamattomat ensimmäisen jakson  ilmoittautuneet poistamme listalta 30.9. sekaanusten välttämiseksi.

 Veteraanien SM-maratonille ilmoitautuneet näkyvät omalla sivulla. Olemme lisäksi poistaneen ns. kaksoisilmoittautuneet, eli sellaiset henkilöt jotka ovat ilmoittautuneet sekä Veteraanien SM-maratonille, että Kankaanpää Maratonille, koska kaikki jotka ilmoittautuvat SM-maratonille, ovat automaattisesti mukana myös Kankaanpää Maratonilla. Mahdolliset kojaukset pyydämme lähettämään osoitteeseen

kankaanpaanmaraton@jippii.fi 

 

Muutama huomio: Kuten arvata saattoikin, on maratonille ilmoittautuneita selvästi enemmän, kun lasketaan sekä Kankaanpää Maraton, että Veteraanien SM-maraton yhteensä. Mutta vaikka jätetään laskuista SM-maraton pois, on silti maratoonarit suurin ryhmä. Tämä noudattaa normaalia Kankaanpää Maratonin kaavaa, sillä Kankaanpäässä on perinteisesti Maratoonareiden osuus ollut suuri. Tilanne tavallisesti tasapainottuu ilmoittautumisten loppuavaiheessa ja parinan viime vuonna puolimaratoonarit ovat olleet loppujen lopuksi suurin juoksijaryhmä. Katsotaan, miten tänä vuonna käy lopulta käy.

 

17.9.

    ILMOITTAUTUNEET NÄKYVIIN

Kankaanpään Maratonin ja Veteraanien SM-maratonille ilmoittautuneet lisätään sivuille 23-24.9, jonka jälkeen sivua päivitetään säännöllisesti.

 

17.9.

VETERAANIEN (AIKUISURHEILULIITON) SM-KILPAILUN KILPAILUNUMEROT

 

Veteraanien SM-maratonilla numeroinnit tehdään sarjoittain, eli numerosta näkee sarjan, mihin juoksija kuuluu. Numerot sarjoittain ovat seuraavat:

M30     1-29                  N30 300-319
M35 30-59 N35     320-339
M40 60-99  N40 340-364
M45  100-139 N45 365-384
M50  140-179 N50 390-404
M55  180-219 N55 410-434
M60  220-254 N60 435-484
M65  255-274 N65 455-469
M70  275-289 N70 470-479
M75  290-295 N75 480-484
M80  296-299 N80 485-489
       

 

17.9.

VETERAANIEN (AIKUISURHEILULIITON) SM-KILPAILUN ILMOITTAUTUMISESTA

Kaikki, jotka ilmoittautuvat Veteraanien SM-maratonille, ovat automaattisesti mukana myös Kankaanpään Maratonilla, joten kahta erillistä ilmoittautumista ei tarvitse tehdä, vaan pelkkä SM-maratonin ilmoittautuminen riittää.

29.8. KILPAILUKESKUS AVOINNA 17. JA 18.10

Tänä vuonna on kilpailukeskus avoinna myös perjantaina 17.10. Perjantaina Kilpailukeskus sijaitsee Kankaanpään kuntoutuskeskuksessa, joka on myös yhteistyökumppanimme ja tarjoaa kilpailijoille sopimushintaista majoitusta. Kilpailukeskus sijaitsee Kuntoutuskeskuksen aulassa. Täällä voit noutaa ennakkoon numerosi, varmentaa Veteraanien SM-maratonille osallistumisen tai tehdä jälki-ilmoittaumisen Kankaanpää maratonille. Kilpailukeskus on avoinna 17,10. klo 17.00-20.00. 18.10. kilpailukeskus on Niinisalon koululla ja se on avoinna 08.30-. Jälki-ilmoittautuminen päättyy tunti ennen lähtöä. MIkäli olet ennakkoon ilmoittautunut ja maksanut, voit hakea numerosi yms. rekvisiitan myös tämän aikataulun jälkeen. Poikkeuksena on Veteraanien SM-maraton, jonka säännöt sanovat, että osanoton varmistus on tapahduttava viimeistään tunti ennnen lähtöä ja tämä aika on ehdoton.

 

29.8. VETERAANIEN SM-MARATON (AIKUISURHEILULIITON) ILMOITTAUTUMINEN

Veteraanien SM-maratonille on ilmoittauduttava omalla kaavakkeelle, joka aukeaa Veteraanien SM-kilpailukutsun sivujen kautta. Kaikki ilmoittautumiset, jotka on tehty Kankaanpään maratonin sivujen kautta käsitellään kuuluvaksi Kankaanpään maratonin ilmoittautumisiin, eivätkä nämä ilmoittautuneet voi osallistua Veteraanien SM-maratonille. Mikäli olet ilmoittautunut vahningossa väärään kilpailuun, ilmoita siitä heti sähköpostitse osoitteeseen kankaanpaanmaraton@jippii.fi. Muutos 

 

29.8. LINJA-AUTOLLA TAMPEREELTA

Perinteisesti Kankaanpään maratonille pääsee Tampereelta linja-auton kyydillä suoraan kisakeskukseen. Lähtö klo 08.00 Tampereen linja-autoasemalta ja rautatieasemalta. Kyytiin on ehdottomasti ilmoittauduttava etukäteen sähköpostilla kankaanpaanmaraton@jippii.fi tai ilmoittautumiskaavakkeen kautta. Kyydin hinta on 25e edestakaisin. Kilpailun jälkeen on kaksi lähtöä takaisin. Puolimaratonin jälkeen, sekä maratonin jälkeen. 

29.8. KISAINFO

Tulemme julkaisemaan kisainfoa näillä sivuilla ennen kilpailua. Nyt jos koskaan niihin kannattaa tutustua. koska tämän vuoden kilpailussa on runsaasti erikoispiirteitä aikataulujen, SM-kisojen ja muiden seikkojen johdosta.

29.8. ILMOITTAUTUMISTILANNE

Elokuun lopulla olemme rajusti edellä viime vuodan vastaavaa ajankohtaa. Vamasti Veteraanien SM-maraton tuo piikin ilmoittautumiseen, mutta myös ei SM-kilpailujen puolelle olemme huomattavasti edellä viime vuotista tasoa. Ilmoittautuneet listan julkaisemme ensimmäisen llmoittautumisportaan päättymisen jälkeen.

29.8. KILPAILUKESKUKSEN OSOITE

Kankaanpään maraton 18.10. kilpailukeskuksen osoite on Kievarinkatu, Kankaanpää.

Huomio, että parkkipaikoille ajetaan Niinisalon kadun kautta. Kievarinkatu rauhoitetaan kaikelta pysäköinniltä ja kilpailukeskuksenan toimivan Niinisalon koulun pihaan ei ole mahdollisuutta pysäköidä.

 

9.8. TALKOOLAISEKSI KANKAANPÄÄ MARATONILLE ?

Tänä vuonna tarvitsemme entistä enemmän talkoolaisia eri tehtäviin. Odotamme tapahtumaan huomattavasti enemmän juoksijoita, kuin viime vuonna oli ja varaudumme myös tähän vahvistamalla organisaatiota. Tarjolla on monenlaisia töitä, mm. juoma-asemilla, liikenneohjauksessa, rakentamisessa, purkamisessa yms. Jos halut kokea juokstapahtuman huumaa järjestämistehtävissä ja vielä tapahtuman 10-vuotisjuhlavuotenan sekä arvokisojen yheydessä, ota yhteyttä kilpailunjohtajaan Jouni Välisaloon 045-6385101 tai kirjoita kankaanpaanmaraton@gmail.com. Voit lukea myös lisää asiasta talkoolaiseksi ? sivun katta.