Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

XVI KANKAANPÄÄ MARATON UUTISIA

14.10.

Jälki-ilmoittautuminen kisapaikalla vimeistään tunti ennen lähtöä. 

Jälki-ilmoittautuminen ennakkoon netissä on päättynyt. Tästä eteenpäin kaikki ilmoittautumiset kisapaikalla viimeistään tunti ennen lähtöä. 

Jälki-ilmoittautuminen netissä toi mukavan loppupyrähdyksen ilmoittautumisissa. Porukka on kasvanut yli 220 ilmoittautuneen. Tällä hetkellä Maratoonareiden ja puolimaratoonareiden suhde on lähes sama. 

Katsotaan, kuinka paljon lauantai vielä houkuttelee jälki-ilmoittautuneita paikalle. Sääennusteet ovat onneksemme muuttuneet huomattavasti paremmaksi, mitä ne vielä alkuviikosta oli. 

 

9.10.

Jälki-ilmoittautuminen on avautunut

Jälki-ilmoittautuminen on avautunut. Voit tehdä ennakkoilmoittautumisen ja maksun etukäteen. Tästä on paljon hyötyä: Kun olet maksanut etukäteen, sillon sinulla on numero valmiina odottamassa ja sinun ei tarvitse tulla kisapaikalle tuntia ennen lähtöä, vaan riittää kun ehdit noutaa numeron ja asettua lähtöviivalle. 

Toiseksi saat numerosi jo ulkopuolella.Tällä vältetään osaltaan sisätilan ruuhkaa ja saadaan pidettyä paremmin turvavälejä. Viime vuonna tämä toimi erinomaisesti. Jälki-ilmoittautumisia tehtiin runsaasti etukäteen ja numeroiden jako oli hyvin jouheaa.

9.10.

Ensimmäisen maratonin juokseva

Ensimmäisen maratonin juoksevia on hieno määrä, pitkälti toistakymmentä. Mikäli sinä vielä harkitset ensimmäisen maratonin juoksemista, etkä ole ilmoittautumista vielä tehnyt, niin saadaksesi erikoispalkinnon, ehdit vielä ilmoittautua 11.10. mennessä, koska tuolloin annamme tilauksen kaivertajalle.

9.10.

Ennakkoilmoittautuminen on päättynyt

Ennakkoilmoittautuminen on päättynyt. Suuri kiitos jälleen kaikille tähän mennessä ilmoittautuneille. Listasta saattaa puuttua vielä muutama nimi, joiden ilmottautuminen varmistetaan kuluvan viikonlopun aikana.

4.10.

Ensimmäisen maratonin juoksevat

Ilahduttavasti on tänä vuonna ilmoittautunut useita henkilöitä, jotka ovat ilmoittaneet juoksevansa Kankaanpäässä ensimmäisen maratoninsa. Hyvä päätös! Tällä hetkellä noin 20% ilmoittautuneista on ensimmäisen maratonin juoksevia! Mikäli sinä mietit ensimmäisen maratonin juoksemista Kankaanpäässä, lähde mukaan ja ilmoita itsesi viimeistään 8.10. ja muista myös kaavakkeella ilmoittaa, että maratoneja on takana nolla. Näin varmistat itsellesi nimikoidun ensimmäisen maratonin kannustuspalkinnon.

4.10.

ilmoittautuneiden iistaus

Ilmoittautuneiden listaa emme päivitä nettiin joka päivä. Seuraava päivitys on 4.10. (illalla). 
Suosittelemme, että tarkistat tietosi listasta ja ilmoita meille, mikäli tiedot eivät ole oikein tai olet epävarma, missä sarjassa juokset yms. Näin säästetään paljon itse kilpailupäivänä, kun tiedot ovat valmiiksi oikein.

30.9.

Reitistä ja profiilista

Kankaanpään maratonin reitti on erittäin nopean reitin maineessa, jossa useat juoksevat ennätyksensä tai ainakin kauden parhaan aikansa. Viime vuoden poikkeusoloissa juostiin Kankaanpään liikuntakeskukseen. Viime vuoden reitti antoi meille runsaasti palautetta. Huomasimme, että vanhaa reittiä monella oli ikävä. Tänä vuonna saimme asiat mahtavasti loksahtamaan kohdalleen ja voimme jälleen tarjota elämyksiä Niinisalon reitillä. Muuttuneen kilpailukeskuksen myöden myös lähtö ja maali muuttuivat ja tämä tietysti hieman muuttaa reittiprofiilia.  Reijo MIettinen on luvannut kiertää reitin ja saamme hänen tiedostoistaan  reittiprofiilin toivottavasti tulevan viikonlopun aikana.

Pysäköinti

Tapahtuman pysäköintipaikkana tulemme käyttämään varusmiesten pysäköintialueen jatkeena olevan urheilukentän pysäköintialuetta. Tästä on matkaa kisapaikalle n. 600 m. Tämä myös rauhoittaa tapahtuman liikennettä, sillä pysäköintialueelta pääse pois ilman, että se häiritsee juoksijoita. 

30.9.

Kilpailukeskuksesta

Kilpailukeskuksena toimii tänä vuonna Niinisalon entinen varuskuntakerho. Olemme päässeet tekemään varsinaisen katselmuksen vasta aivan tässä viime aikoina. Tila soveltuu tapahtumaan hyvin ja saamme loogisesti rakennettua toiminnat tiloihin. Suurin haaste projektissa on se, että tilat ovat käytännössä tyhjät ja joudumme tuomaan sisälle lähes kaikki kalusteet, kuten pöydät, tuolit yms. Töitä on siis tiedossa ennen ja myös jälkeen maratonin.

30.9. 

ilmoittautuminen

Ensimmäinen ilmoittautumisjakso on päättynyt ja toinen on pyörähtänyt käyntiin. Ensimmäisen ilmoittautumisjakson jälkeen voitiin todeta, että ilmoittautuneita oli lähes saman verran kuin viime vuonna samaan aikaan. Eroa oli alle kymmenen ilmoittautunutta.

11.6.

Kankaanpää maraton palaa Niinisaloon

Tämä on meille niin hieno uutinen kuin olla ja vain voi olla. Tiedän, että se on sitä myös monelle Kankaanpää Maraton ystävälle. Siitä asti, kun jouduimme evakkoon Niinisalon koulusta, olemme miettineet ja miettineet ratkaisua sille, miten voisimme Niinisalossa järjestää tapahtuman. Nyt sen voimme kertoa. Kankaanpää maraton palaa Niinisaloon. Tästä suuren suuri kiitos kuuluu Puolustuskiinteistöjen Niinisalon kiinteistöpäällikkö Kari Jokisalolle, joka tämän meille mahdollisti. Lisäksi ystävämme Reijo Miettinen oli myös mukana kuvioissa junailemassa asiaa eteenpäin. Kiitos!

Uusi kilpailukeskus on Niinisalon entinen upseerikerho, joka sijaitsee reitin varrella, lähellä pääporttia. Annamme tarkemman tiedotteen asiasta muutaman päivän sisällä. Asia on niin uusi, että saimme asiat sovittua tämän viikon keskiviikkona, joten muutamia tarkennuksia kilpailuohjeisiin on tulossa, kun saadaan sulatettua tätä asiaa muutaman päivän.