Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

XVII Kankaanpää maraton uutisia

13.10.

Kahvila palveluu kisakeskuksessa

Kilpailukeskuksessa on kahvila, josta kisailijat ja huoltajat voivat ostaa pientiä syötävää, kuten sämpylää, pullaa, karkkia, kahvia yms. pientä. Kilpailjoille tarjotaan hernekeitto kisan jälkeen. Huoltajat voivat ostaa hernekeittolounaan hintaan 5e. 

Kahvilassa käy käteinen raha ja kun jälki-ilmoittautuminen on ohitse, kahvilassa käy myös kortti. Tämä siitä syystä, että meillä on vain yksi kortin lukija ja se on jälki-ilmoittautumispisteessä käytössä siihen saakka, kunnes ilmoittautuminen päättyy tunti ennen lähtöä.

 

13.10.

Tänä vuonna voit maksaa jälki-ilmoittautumisen myös kortilla

Kisakeskuksessa on mahdollista maksaa jälki-ilmoittautuminen tänä vuonna myös tavallisilla pankkikorteilla.

 

08.10.

Jälki-ilmoitautuminen on avattu

Jälki-ilmoittautuminen on avattu. Voit tehdä jälki-ilmoittautumisen ennakkoon ja maksaa sen etukäteen viimeistään 12.10. Tämä on ollut vuosittain erittäin suosittu tapa. Tässä on sekä kilpailijalle, että järjestäjälle huomattavia etuja.  Kun teet ja maksat ilmoittautumisen etukäteen, silloin sinun ei tarvitse olla paikalla tuntia ennen lähtöä, vaan rittää, kun tulet ennen lähtöä hakemaan kirjekuoren, jossa on numero ja olet  lähtöviivlla ennen starttia.

08.10.

Ennakkoilmoittautuminen on päättynyt

Ennakkoilmoittautumisen toinen jakso on päättynyt. Ennakkoon on  ilmoittautunut runsas 200 juoksijaa, joka on hieno määrä. Kiitos jälleen kaikille tähän mennessä mukaan lähteville. 

5.10.

10  KM sarjat

 

Meillä on ollut pieni virhe ilmoittautumiskaavakkeessa. Tälle vuodelle lisättiin  10 km matkalle sarjoja, mutta uudet sarjat on jäänyt epähuomiossa pois. Mikäli olet jo ilmoittautunut, mutta et löytänyt oikeaa sarjaa 10 km matkalle, niin laita viestiä kankaanpaanmaraton@gmail.com niin muutetaan sinut oikeaan sarjaan

24.9.

Ennakkoilmoittautumisen 2. jakso

Ennakkoilmoittautumisen toinen jakso on pyörähtänyt käyntiin ja se päättyy 7.10.

24.9.

ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN

Ensimmäinen ilmoittautumisjakso on nyt päättynyt.  Kiitos kaikille tähän mennessä ilmoittautuneille! Ilmoittautuneita tuli tähän jaksoon erinomaisesti., sillä viime ja edelliseen vuoteen verrattuna lisäystä tuli parisenkymmentä prosenttia. Julkaisemme tähän mennessä ilmottautuneet muutaman päivän viiveellä.