Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Pomarkun maraton 12.11.

Kilpailuohjeet

Sivulle on kerätty Pomarkun maratonin kilpailuohjeet mahdollisimman kattavasti

 

 

Kilpailukeskus: 

Pomarkun monitoimitalo, Vanhatie 32, Pomarkku

Parkkipaikat sijaitsevat monitoimihallin edessä 

Kilpailukansliat: 

Kilpailukansliat avautuvat kello 09.00

Ennakkoilmoittautuneet saavat numeronsa ulkona, hallin edestä. Numerot ovat kirjekuoressa ja kirjekuoret ovat aakkosjärjestyksessä. Kuoret jakaa toimitsija.

Jälki-ilmoittautuminen tapahtuu monitoimihallin sisällä, areenalla.  Kun menet Areenan hallin sisälle, joudut ottamaan kengät pois, koska areenan lattia on herkkä hiekalle. Areenan ovella on portsari, joka ohjeistaa ja katsoo, ettei suurempaa ruuhkaa pääse syntymään.

Mennessään  areenan sisälle, täytetään ensin ilmoittautumiskaavake, jonka jälkeen ilmoittautuja menee toimitsijan luokse, jossa ensin maksetaan ja sen jälkeen saa kilpailunumeron. 

Muista sisään mennessä pitää turvavälejä.

Hallin muissa tiloissa, kuten kahvilassa ja pukuhuoneissa voit kävellä normaalisti kengät jalassa.

TÄRKEÄÄ. Varaa aikaa aamulla reilusti, että ehdit tekemään ilmoittautumisen kaikessa rauhassa. Jälki-ilmoittautuminen päättyy tunti ennen lähtöä.

Kahvila

Kahvila toimii aulassa aamusta alkaen ja sieltä on saannissa niin ennen kisaa, kisan aikana, kuin kisan jälkeen kahvia, sämpylää, karkkia yms. pientä purtavaa.

Pukutilat

Varusteiden vaihto tapahtuu monitoimihallin pukuhuoneissa. Tiloja on runsaasti käytettävissä, joten valitse pukuhuone, jossa voit pitää tarvittavat turvavälit.

Suihkutilat

Monitoimihallissa on myös runsaasti suihkuja, joita voit hyödyntää. Muista kuitenkin mennessäsi suihkuun, että valitset suihkutilan, jossa voit pitää turvavälejä.

Arvotavarat

Arvotavarat, kuten avaimet ja lompakon voit halutessasi jättää kahvilan henkilökunnalle.

Kaikki tavarat, joita monitoimihallissa pidät, säilytät omalla vastuullasi.

Lähdöt

Kaikkien matkojen lähdöt tapahtuvat klo 11.00, mutta lähtöpaikat ovat eri matkoilla eri kohdissa..

10 km

10 km lähtö lähtö tapahtuu n. 300 metriä monitoimihallilta reittiä eteenpäin, joka asettuu ennen patosiltaa, eli kisakeskuksesta kuljetaan reittiä eteenpäin kohti patosiltaa. 

Puolimaraton

Puolimaratonin lähtö tapahtuu siten, että kuljet monitoimihallin pihalta reittiä ns. taaksepäin lähelle Pomen tehdasta. Myös Shell huoltamo on lähellä.

Maraton

Maratonin lähtö tapahtuu siten, että kuljet monitoimihallin pihalta reittiä ns. taaksepäin  Pomen tehtaiden ohi. Myös Shell huoltamo on lähellä. Puolimaratonin ja maratonin lähtöjen väli on yli 400 metriä.

 

Reitti

Reitin pituus on runsaat viisi kilometriä. Tämä tarkoittaa sitä, että kympillä kierretään vajaat kaksi kierrosta, eli monitoimihalli editse juostaan ensimmäisellä kierroksella ja toisella kierroksella tullaan maaliin.

Puolimaratonilla kierretään reitti neljä kertaa. Maratonilla 8 kertaa + ns. 0-kierros.

Kaikkien matkojen maali sijaitsee Monitoimihalllin edessä, merkintänä maali.

Reitti on merkitty kyltein ja tietyissä paikoissa on nauhoituksia ja keiloja. Kilometrit ovat merkitty ensimmäisen kierroksen mukaan siten, että kilometrien mittaus on aloitettu monitoimihallin edestä. Huomioi tämä ensimmäisellä kierroksella.

Huolto

Huoltopiste sijaitsee monitoimihallin edessä, eli huolto on tarjolla runsaan 5 km välein. Huollossa tarjolla urheilujuomaa, vettä, suolakurkkua, banaania, rusinoita

Huoltopisteillä on poikkeusolojen takia itsepalvelu, eli mehu ja vesi on annosteltu valmiiksi mukeihin. 

Samoin syötävät ovat laitettu mukeihin

Jokainen ottaa siis pöydältä itse valmiiksi annostellut mukit.

Huollon kohdalla ja huollon jälkeen on roskalaatikot, joihin toivotaan kaikkien osuvan heittäessään mukinsa.

Ajanotto

Ajanotto tapahtuu RFD-järjestelmällä, jossa siru on numerossa valmiina kiinnitettynä. Numero pitää olla koko kisan aikana näkyvissä, jotta lukulaite lukee varmasti ajan oikein. Lisäksi maaliin tullessa älä nosta kättäsi juuri numeron kohdalle, kun painat kellon kiinni.

Tulokset

Tulokset ovat nähtävissä heti maaliin tullessa netissä. Linkki, josta tulokset löytyvät, ilmoitetaan ennen kilpailua Kankaanpaanmaraton.com etusivulla. 

Palkinnot

Kaikilla matkoilla palkitaan sarjojen kolme parasta. Palkinnot jaetaan areenalla nopealla aikataululla, kun kilpailun kärki on saapunut maaliin.  Emme anna palkintoja siis heti maalin ylityksen jälkeen, koska se on hyvin haasteellista. 

Mitali

Mitalin saa välittömästi maaliviivan ylitettyä. Jokainen ottaa itse mitalinsa pöydältä, joka on lähellä maaliviivaa. 

Kuulutus

Tapahtumassa on kuulutus. Ennen kilpailua kuuluttaja ohjeistaa lähtijöitä, joten kannattaa kuunnella mitä hänellä on sanottavaa.

Ensiapu

Liikenneohjauksesta ja ensiavusta vastaa Isojärven järvipelastusyhdistys. 

Yhteystiedot

Järjestäjiin saat yhteyden numerosta 045-6385101

MUISTA: JOKAINEN JUOKSEE OMALLA VASTUULLAAN