Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

KANKAANPÄÄN TALVIJUOKSUSARJA

uutisia

30.11.

Talvisarjan 2. osakilpailu 6.12. on peruttu!

Pohjois-Satakunnan koronan tilanne on pahentunut nopeasti ja nyt on ainoa oikea vaihtoehto, että peruutamme 2. osakilpailun. Tapahtuma kuitenkin siirretään ja juostaan erikseen ilmoitettevana ajankohtana. Seurataan tilannetta ja tehdään päätöksiä sen mukaisesti.

 

13.11.

Ilmoittautuminen ja pukuhuoneet

Näinä poikkeusaikoina ilmoittautuminen tapahtuu Niinisalon koulun pihalla, jossa myös numerot jaetaan. Pukuhuoneet ovat Niinisalon varuskunnan asuntoalueella, osoitteessa kotikaari. kun ajat Kotikaaren tietä, niin vastaan tulee idästäpäin tullessa vasemmalla kädellä kerrostalo, jossa toimii lastentarha. Toinen rappu oikealta alakerta ja saunatilat on se paikka, jossa voit vaihtaa varusteesi. Oikealla puolella on naisten pukuhuone ja miesten on sitten vastaavasti vasemmalla.

13.11.

Maksutavat

Tuttuun tyyliin käteismaksu kisapaikalla onnistuu, mutta tänä vuonna on myös maksettu etukäteen kausikortti.  Maksaa voi koko talvisarjan, jolloin tulee tuo alennus, mutta myös yksittäiset maksut onnistuvat. Maksuja voi suorittaa pankkiin, käteisellä, e-passilla, smarttumilla. 

13.11.

Talvisarjan uutisia

Jo oli aikakin, voisi sanoa, perustaa myös talvisarjalle uutisia-sivu. Usein on tiedotettavaa talven aikana ja tulee mieleen, että minne en tiedon voisi luontevasti lisätä. Tänne sivulle lisätään jatkossa kaikki uusi tiedotettava. Toki, jos vaikka kilpailupäivä vaihtuu, niin se lisätään myös talvisarjan kilpailukutsuun, mutta kootusti voi myös katsoa uutissivuilta asiat.