Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

POMARKUN MARATON MITALII

15. POMARKUN MARATON
LA 12.11.2022

 

Pomarkun Maratonin  Juostaan kolmannentoista kerran kunnan keskustaa kiertävällä reitillä, joka on saanut mainetta hyvin mielenkiintoisesta reitistään, johon mahtuu paljon nähtävää ja koettavaa. Reitti ei välttämättä ole nopein, mutta hyvin vaihtelevaksi ja mielenkiintoiseksi osallistujat  ovat sitä kehuneet. Reitillä voit ihailla kaunista kirkkoa ja pauhaavaa koskea monen ylityksen verran. Mukaan mahtuu myös paikallinen teollisuus kenkätehtaineen, kuin myös erilaiset asuntoalueet kouluineen ja vanhoine rakennuksineen, liikkeitä ja asemaa kuntoratoineen unohtamatta ja tämä kaikki mahtuu n. 5 km:n kierrokseen, joten tylsäksi reittiä ei varmasti voi sanoa. Pomarkun Maratonin omaleimaisuuden myötä tapahtuma on vakiinnuttanut paikkansa loppusyksyn juoksutapahtumana. Lähde sinäkin kokemaan hieman erilainen tapahtuma joulukuiseen Satakuntaan ja vaikka maata valaisisi lumi, niin reitti aurataan ja hiekoitetaan tarvittaessa niin hyväksi kuin mahdollista, jotta sinä voit keskittyä nautiskelemaan. 

 

Paljon mahtuu vuosiin, niin kovaa pakkasta, räntäsadetta, kuin myös täydellisen optimaalista juoksusäätä.

Tule sinäkin jakamaan yhteistä riemua!

   
TAPAHTUMAPAIKKA JA -AIKA

la 12.11. klo 11.00. 
Kilpailukeskus sijaitsee Pomarkun uudessa urheiluhallissa 

Osoite: Harjantie 1, Pomarkku

   
MATKAT JA SARJAT Kymppi  M, M40, N, N40
Puolimaraton
  
M, M40, M50, M60, N, N40, N50
  Maraton  M, M40, M50, M60, N, N40, N50
   
REITTI

Reitti kiertää Pomarkun kunnan keskustan välittömässä läheisyydessä. Lähtö tapahtuu urheiluhallin edestä. Reitin pituus on 5274,38 km ja se kierretään puolimaratonilla neljästi ja maratonilla kahdeksan kertaan. Reitti on merkitty kyltein ja nauhoin. Kilometrit on merkitty ensimmäisen kierroksen mukaan. Reitti on virallisesti mitattu. Reitti aurataan ja hiekoitetaan tarvittaessa.  Reitillä järjestäjän puolesta kierroslaskenta.

KIlpailukeskuksena toimii  Pomarkun urheiluhalli.

 

   
TULOSPALVELU

Käytämme tapahtumassa RFD-ajanottoa, eli ajanotto taphtuu numeroon kiinnitettävällä sirulla. Tämä tuo ajanottoon ja tulospalveluun nopeutta, sillä tulokset siirtyvät nyt nettiin lähes välittömästi, kun juoksija on saapunut maaliin.  Samaista järjestelmää käytämme mm. Kankaanpää maratonilla.

PALAUTA NUMERO MAALIIN TULLESSASI, SILLÄ KÄYTÄMME SIRUJA MYÖS SEURAAVISSA TAPAHTUMISSAMME.

   
HUOLTO Pukuhuoneet ja suihkut sijaitsevat liikuntahallilla, 

Reitillä huoltopiste sijaitsee kierroksen täyttyessä n. 5,2 km:n kohdalla. Huollossa on tarjolla lämmintä urheilujuomaa, vettä, suolakurkkua, banaania, rusinoita.

   
PALKINNOT

Kilpailun kolme parasta palkitaan sarjoittain. 

Kaikille maaliin tulleille Pomarkun Maratonin mitali

 Arvontapalkintoja.

   
ILMOITTAUTUMINEN

Voit jälki-ilmoittautua ja maksaa etukäteen netissä. Tämä säästää sinun aikaasi, koska etukäteen ilmoittautuneena sinun ei tarvitse olla tutnia ennen lähtöä kilpailukeskuksessa. Viimeinen ilmoittautumispäivä sekä maksupäivä etukäteen on 9.11. Tämän jälkeen kaikki ilmoittautumiset tuntia ennen lähtöä kisakeskuksessa.

Ilmoittaudu mukaan kaavakkeella, joka aukeaa tämän linkin kautta.

   
MAKSUT  
 
MATKA Jälki-ilmoittautuminen viimeistään tunti ennen lähtöa
Kymppi

 25€

Puolimaraton

 40€

Maraton

  50€

   
   
 MAKSUTIEDOT

Täytettyäsi ilmoittautumiskaavakkeen, saat meiltä sähköpostiisi viitteellisen laskun, jota suosittelemme käyttämään. Muista tarkistaa, että sähköpostisi on oikein kirjoitettu.

 

   
LISÄTIETOJA - Puhelin 045-6385101
- Sähköposti: kankaanpaanmaraton@gmail.com