Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

KANKAANPÄÄN TALVIJUOKSUSARJA

uutisia

17.10.2022

19.11 osakilpailusta uudella reitillä!

Seuraava osakilpailu juostaan uudella reitillä. Kilpailukeskuksena toimii edelleen kerrostalo, koska kerho on edelleen varattuna muille toimijoille. Uusi reitti juostaan Niinisalon varuskunnan asuntoalueella.

19.13.10.2022

TALVISARJA PALAA TAUOLTA UUDELLA REITILLÄ JA UUDESSA KILPAILUKESKUKSESSA

Tätä on moni odotanut ja paljon on kyselty. Koska talvisarja palaa takaisin. NYT SE PALAA!


Pitkään on mietitty, missä voidaan kisaa järjestää ja kuinka. Nyt olemme saaneet aikaa hyvän ratkaisun. 
Uusi kilpailukeskus tulee olemaan Ninisalon varuskuntakerho (entinen), eli samainen paikka, jossa Kankanpää maratonin kisakanslia on. Tämä on tietysti mahtava uutinen kaikille talvisarjan ystäville. Nyt on tilaa ja pukutilat ja WC-tilat yms. kohdillaan. Olemme sopineet asian niin, että talvisarja väistyy silloin, jos puolustusvoimat tarvitsevat ko. tilaa. 

Samalla, kun kilpailukeskus siirtyy tuonkin verran, on varmasti parempi uudistaa reitti. Nyt kisa alkaa varuskuntakerhon edestä ja kiertää Niinisalon asuntoalueella. Tarkempi reitti ilmoitetaan möhemmin, kun reitti on saatu mitattua virallisesti.

Kilpailu aloitetaan siten, että ensin juostaan keskeneräinen talvisarja pois ja sen jälkeen aloitetaan uusi kausi. 

Toivottavasti kaikki talvisarjan ysävät löytävät jälleen sarjan huuman.

 

30.11.

Talvisarjan 2. osakilpailu 6.12. on peruttu!

Pohjois-Satakunnan koronan tilanne on pahentunut nopeasti ja nyt on ainoa oikea vaihtoehto, että peruutamme 2. osakilpailun. Tapahtuma kuitenkin siirretään ja juostaan erikseen ilmoitettevana ajankohtana. Seurataan tilannetta ja tehdään päätöksiä sen mukaisesti.

 

13.11.

Ilmoittautuminen ja pukuhuoneet

Näinä poikkeusaikoina ilmoittautuminen tapahtuu Niinisalon koulun pihalla, jossa myös numerot jaetaan. Pukuhuoneet ovat Niinisalon varuskunnan asuntoalueella, osoitteessa kotikaari. kun ajat Kotikaaren tietä, niin vastaan tulee idästäpäin tullessa vasemmalla kädellä kerrostalo, jossa toimii lastentarha. Toinen rappu oikealta alakerta ja saunatilat on se paikka, jossa voit vaihtaa varusteesi. Oikealla puolella on naisten pukuhuone ja miesten on sitten vastaavasti vasemmalla.

13.11.

Maksutavat

Tuttuun tyyliin käteismaksu kisapaikalla onnistuu, mutta tänä vuonna on myös maksettu etukäteen kausikortti.  Maksaa voi koko talvisarjan, jolloin tulee tuo alennus, mutta myös yksittäiset maksut onnistuvat. Maksuja voi suorittaa pankkiin, käteisellä, e-passilla, smarttumilla. 

13.11.

Talvisarjan uutisia

Jo oli aikakin, voisi sanoa, perustaa myös talvisarjalle uutisia-sivu. Usein on tiedotettavaa talven aikana ja tulee mieleen, että minne en tiedon voisi luontevasti lisätä. Tänne sivulle lisätään jatkossa kaikki uusi tiedotettava. Toki, jos vaikka kilpailupäivä vaihtuu, niin se lisätään myös talvisarjan kilpailukutsuun, mutta kootusti voi myös katsoa uutissivuilta asiat.