Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

18. KANKAANPÄÄN TALVIJUOKSUSARJA 2023-2024

 Se perinteistä perinteisempi Talvisarja starttaa uudelle kaudelle.

Talvisarja palaa takaisin sinne, missä se on niin kauan ollut ja toiminut, eli Niinisalon koululle, jossa kilpailukeskus sijaitsee. 

Myös reitti on se legendaarinen Niinisalon keskustan reitti, jossa ei ole korkeuseroja. Reitti noudattaa Kankaanpään maratonin reittiä siten, että  alku ja loppu ovat samat, kuin talvisarjan.

Talvijuoksusarja tarjoaa läpi talven mahdollisuuden harjoittelemiseen  ja kilpailemiseen vakioidulla, tarkasti mitatulla reitillä. Talvisarja on tarkoitettu kaikille, riippumatta tavoitteista tai vauhdista. Tärkeintä on oman kunnon ylläpitäminen ja sen kehittäminen. Talvisarja on jo perinteinen tapahtuma, joka kokoaa joka vuosia vakiojoukkojen lisäksi aina uusia kokeilijoita. Toiset tulee kerran, toiset yhä uudelleen. Talvisarjan oma hohto on läpi talven kestävä sarja, jonka ensimmäinen osakilpailu on syysmyöhään ja viimeinen osakilpailu kevätauringon jo lämmittäessä mukavasti. Välillä talvisarja tarjoaa todellisen haasteen kovan pakkasen myöden, mutta kilpailun jälkeen lämmin mehu lämmittää ja ehkäpä onnistunut suoritus siinä mukana.

 

Viime talvena kokeilimme ja tänä talvena se tulee taas.  Sarjan jälkeen pidetään erillinen kilpailu, johon pääsee osallistumaan ne, jotka osallistuvat vähintään 3 osakilpailuun. Heidän ajat lasketaan yhteen ja juoksijat laitetaan liikkeelle käänteisessä järjestyksessä aikansa mukaisesti. Eli  mikäli esimerkiksi henkilön a kolmen parhaan osakilpailun keskiarvo aika on vaikka 30.00. Henkilön b vastaava keskiarvoaika on esim. 16.00. Tällöin ajan 30 omaava lähtee liikkeelle 14 minuuttia ennen, kuin henkilö b. Lähdetään siis takaa-ajo lähtönä! maaliin tultaneen kohtuullisen lähellä toisia!

 

Talvisarjassa on henkilökohtaisten sarjojen lisäksi myös joukkuekilpailu, joka on todettu olevan hyvin hauska ja jännittävä tapahtuma. Joukkuekilpailun tarkoitus ei ole olla mikään henkitoreissa tehtävä kisa, vaan mukava yhdessäolo kavereiden kesken, jossa voi vähän kisailla muiden joukkueiden kanssa. 

Talvisarja on KanMaran vanhin tapahtuma, jossa on oma  tunnelmansa ja luvassa on jälleen mukava talvinen  tapahtuma

Miksi et myös sinä lähtisi mukaan Kankaanpään talvijuoksusarjaan!

 

 

 

 

KUVAN JO MUUTAMIEN VUOSIEN TAKAA TALVISARJAN PÄÄTÖSJUHLISTA, JOSSA OVAT HE, JOTKA OSALISTUIVAT KAIKKIIN KAUDEN OSAKILPAILUIHIN.