Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Kankaanpään talvijuoksusarja 2023

5. Osakilpailun 27.5. raportti

Tämän talven toiseksi viimeiseen osakilpailuun saapui 14 juoksijaa paikalle.  Edellisten päivien lämpöiset, lähes hellekelit olivat muuttuneet n. 13 asteiseen, aurikoiseen, mutta hieman tuuliseen keliin. 

Tämän kertainen osakilpailu näytti ainakin sen, että lenkillä on käyty, sillä useat juoksivat todella hienosti ja uusia ennätyksiä kirjattiin laajalla rintamalla. Olisiko alkava kesä, vai mikä villinnyt, mutta hauskaa tuntui olevan.  Kellomiehen, eli Alpin Heikin kanssa pantiin merkille, että talven jäykkyys oli muuttunut monella kesäisen letkeäksi menoksi. 

Tämän kertainen talvisarja lähenee loppuaan ja viikon päästä SUNNUNTAINA on perinteiset talvisarjan päättäjäiset, joihin toivotaan taas runsasta osanottoa.  Onhan siellä siellä tarjolla perinteiset kakkukahvit ja juhlalliset palkintojen jako ja myös arpajaiset ovat ohjelmassa. 

Viimeisen osakilpailun kisakeskus ilmoitetaan alkuviikosta. Mikäli sotaharjoituksia ei ole tiedossa, niin paikka on Niinisalon varuskuntakerho (entinen).

Heitin siinä puolihuolimattomasti, että olisiko ensi sunnuntai sitten viimeinen talvisarja yleensäkkin ja joku kysyikin heti huolestuneena, että onko näin. 

No, ei tietenkään. Päinvastoin. Ensi talvisarjaa pyritään tuomaan vähän enemmän esille ja rummutetaan asiaa taas vähän enemmän. Pyritään lisäksi ratkaisemaan kisakeskus. Olisihan se mukavampi, että olisi selkeästi selvillä, mikä on kisakeskus.

Huomaan eri henkilöiden kanssa keskusteluissa, että talvisarjan kaksi reittiä on eri henkilöiden mieliin. Toisen pitävät tästä uudesta reitistä, mutta kyllä joukkoon mahtuu niitä Niinisalon keskustan reitin kannattajia. 

Itselläni kiehtoo mielessä edelleen se, mistä ennenkin olen puhunut, että juostaisiin yksi lenkki, joka olisi molempien reittien yhdistelmä.  Tämä vaatisi kyllä hieman enemmän osanottajia, sillä yksi lenkki tuo kyllä lisää kustannuksia, mm.liikenneohjauksen suhteen.

No, nämä on keskeneräisiä ajatuksia, mutta keräännytään vielä kerran tämän talven sarjan osalta yhteen. Yhteistulokset tulevat alkavalla viikolla vielä nettiin. 

t. Jouni