Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Kankaanpään talvijuoksusarja 2023

2. osakilpailun 11.2. raportti

aUpea talvisää siivitti talvisarjan toista osakilpailua. Parin asteen pakkanen, auringon paiste ja hyvässä kunnossa olleet reitit siivittivät juoksijoita Niinisalon maisemissa. 

Kisakeskus oli jälleen entisessä varuskuntakerhossa ja muutamat henkilöt, jotka tulivat kerhon sisätiloihin ensimmäistä kertaa, ihastelivat näköalaa, joka aukeaa Valkiajärven suuntaan. Onhan se todellakin upea!

Talvisarja alkaa kuin uudelleen heräilemään. Vakikävijöitä löytää jälleen uudelleen talvisarjaan ja uusia tulokkaita otamme aina enemmän kuin mielellään mukaan talvipäivän rientoon. 

Joukkuekilpailuun saatiin pitkästä aikaan toinen joukkue mukaan, kun järjestävä seura sai oman joukkueen kokoon. Tästä se taa s lähtee, näin uskotaan ja toivotaan, että osanottajamäärä lähtee jälleen nousemaan.

 Talvisarjan yhteydessä tuli myös viestiä, että on esitetty toiveita, että kisa alkaisi klo 16.00. Pienen kyselyn jälkeen tuli ainakin tällä hetkellä tapahtumissa kävijöiltä selkeä toive, että jatketaan klo 14.00 lähtöajalla ja näin nyt ainakin toistaiseksi toimimme. Aikoinaan tapahtuma alkoi klo 16.00 ja silloin nimenomaan juoksijoilta tuli toive, että siirretään aloitus alkamaan klo 14.00. 

Päivitämme kautta aikojen osanottajalistaa ja sieltä saattaa tulla esille uusia 50 osakilpailun juoksijoita. Tämähän merkitsee sitä, että tämän kunniaksi saa ikinumeron ja lisäksi tarjoamme kakkukahvit kaikille osanottajille tapahtuman yhteydessä. Päivitetään listaa ja tiedotetaan tilanteesta ennen seuraavaa osakilpailua.

 

Seuraava osakilpailu on 

18.3. klo 14.00