Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

XVIII Kankaanpää maraton uutisia

18.10. 

Paikoitustilat

18.10. olemme  tarkistaneet Niinisalon koulun takana olevan pellon kunnon. Vielä viikko sitten se oli hyvin märkä, mutta viimeisten päivien kuiva, kylmä, tuulinen sää yhdistettynä yöllisillä pakkasilla on aiheuttanut sen, että pelto on kuivumassa vauhdilla. Vielä tänään emme sinne henkilöautolla lähteneet kokeilemaan onneamme, mutta koska tapahtumaan on vielä monta päivää aikaa ja sääennusteet näyttävät tämän asian kannalta menevän oikeaan suuntaan, olemme tehneet päätöksen ja siirtäneet paikoitustilat koulun takana olevalla suurelle pellolle. Tämä lyhentää huomattavasti matkaa parkkipaikalta kisakeskukseen ja tietysti myös toisin päin. 

 

15.10.

Jälki-ilmoittautuminen on avattu

Jälki-ilmoittautuminen on avattu. Voit ja ehdottomasti myös kannattaa tehdä jälki-ilmoittautuminen etukäteen, koska se säästää aikaa ja helpottaa ruuhkaa kisa-aamuna. Jos teet ilmoittautumisen ennakkoon ja myös maksat sen, niin silloin sinun ei tarvitse tulla paikalle tuntia ennen lähtöä, vaan riittää, että tulet paikalle sen verran aikaisin, että saat numeron ja ehdit lähtöpaikalle ajoissa.

15.10.

Ennakko-ilmoittautuminen on päättynyt

Ennakko-ilmoittautuminen päättyi perjantaina 13.10. Julkistamme ilmoittautuneiden listan 15.10. 

24.8.

Kankaanpää maraton palaa kotiin

Kankaanpää maraton palaa kotiin! Olemme vihdoin päässeet takaisin Niinisalon vanhaan kouluun, Kievarinkatu 3. Tämä on meille suuri hetki, sillä niin pitkään olemme sinne halunneet palata. Myös useat juoksijat ovat tästä vuosien aikana puhunut. Kun se tuli vihdoin mahdolliseksi, emme miettineet hetkeäkään, vaan muutamme kisakeskuksen takaisin Niinisalon kouluun. Samalla reitti muuttuu samaksi, josta olemme aloittaneet. Lähdöt ovat Niinisalon entisen koulun lähettyviltä Kievarinkadulta. Maaliin juostaan koulun pihaan. Huoltotilat ovat koulun sisällä, kuten silloin ennen vanhaan. 

24.8.

Ilmoittautumisen maksuista

Tämän vuoden maratonin laskuja aloitetaan lähettämään elokuun aikana, joten ilmoittautuneet tulevat näkyviin vasta tämän jälkeen.