Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Kankaanpään talvijuoksusarja 2020-2021 (2022)

4. osakilpailu raportti 19.11.

Kankaapään talvijuoksusarjaa on juostu Niinisalon keskustassa pitkälti toistakymmentä vuotta. Nyt oli se hetki, kun siirsimme tapahtuman uudelle reitille, joka kulkee Niinisalon varuskunnan asuntoalueen kiertäen. Kisakeskuksena oli tällä kertaa vielä kerrostalo, mutta itse reitin lähtöpaikka on hyvin lähellä, joten siirtymä ei ollut lähtöön kovinkaan pitkä. Niinisalon varuskunnan asuntoalue kierretään runsaat kahden kierroksen verran ja maali on entisen varuskuntakerhon kohdalla.  Tämä osuus on myös osa Kankaanpää maratonin reittiä ja on todella nopea ja tasainen. Joku huikkasi, että tuntui että juostaan koko ajan alaspäin. No, ei kait sentään ihan niin, mutta varmasti eräs nopeimmista kohdista tämä Niinsalossa kyllä on. Lisäksi armeijan läheisyys tuo oman mausteensa ja tämän takia osuus on myös kohtuullisen metsäinen ja tuulelta suojaisa, joten otimme uuden reitin mielenkiinnolla vastaan. Kysyin maalissa juoksijoilta tuntemuksia reitistä. Varsinaista paremmuutta ei saatu esille, mutta uutuus kuitenkin kiehtoi. Kunhan saamme varuskuntakerhon käyttöömme talven tultua, niin tilanne vaikuttaa hyvältä. 

Keskusteluissa tuli ilmi, että edelleen juoksijoilla on epätietoisuutta talvisarjan alkamisesta. Monet odottavat tammikuussa alkavaa sarjaa ja tämä keskeneräinen sarja on jäänyt huomaamatta. 

Tähän osakilpailuun tuli muutamia uusia juoksijoita, joten osanottomäärä on selvässä kasvussa. 

Talvisarjan ensimmäisessä osakilpailussa Reijo Miettinen ylitti kunnioitettavan 100 osakilpailun rajan. Onneksi olkoon.

Sain myös suoranaisia syytöksiä, kun joku kertoi, että kun on ollut tauko sarjasta, niin reenaaminen on jäänyt vähemmälle. No, nyt on sitten hyvä syy aloittaa jälleen.

Seuraava osakilpailu tulee pian, sillä se juostaan jo viikon päästä. Tervetuloa  mukaan!

 

5. Osakilpailu  26.11. klo 14.00